Scudo Sports

GoPro ile çekim yaparken silahlı soyguna uğrayan bisikletçi

Oğuz Taş

Daimi Üye
Tepki
216
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Dağda bayırda sürmekte güvenli olmayacak yakında...

[video]http://onedio.com/haber/gopro-ile-cekim-yaparken-silahli-soyguna-ugrayan-adam-315134[/video]

Scudo
O son gidişi hiç de iyi değildi, sanki herif kamerayı anlayıp arkasını dönerek gitmesini söyledi. Sonrasında vurmuş olabilir belki.

• Beğen
Tepkiler: Ali Ç.
@Yunus Emree

Yok, yakalanmışlar hırsızlar..

(link)

Onlarda pusuya yatmıs gibi bekliyorlarmıs orda..kamerayıda istememiş keko:)anlayamadı heralde

Allah aşkına bu nedir ya. Güler misin ağlar mısın? Adamın başına gelene bak ya. İnsanlık ne hallerde.

Hangi ülkede olmuş bu ?

@Oğuz Taş
bu arada kedini çok beğendim dişi sanırım ? :)

• Beğen
Tepkiler: Oğuz Taş
hiç durmadan gitseymiş birşey olmazdı bence orda yavaşlamış son can havliyle pedala yuklenirdim ben :)

@Adem Gül

Güney Afrika'da gerçekleşmiş olay..

• Beğen
Tepkiler: Adem Gül
Hırsız go pro yu görünce karar vermiştir soyguna fiyatı malum :)

Adamların hırsızları bile kibar bizdeki olsa vurur bayıltır rahat rahat soyar kaçardı heralde :D :D

afrika değildir diye düşünüyorum. hırsızların giyinişleri oldukça iyi. büyük ihtimal uyuşturucu kullanıyorlar oralarda. ( afrikaymış bilgiye göre pardon. ) ne yani silah mı taşıyalım yanımızda?

@Adem Gül

Bende Afrika diye biliyorum.

Teşekkür ederim. Erkektir kendileri, ismi Şakir, arkadaşlar arasında ise sarı pipi :)

Mekan guney afrika. Ve evet guney afrika'da sehir merkezlerinde belirli bolgelerin sehir disinda da compound'larin haricinde silahsiz, korunaksiz, zibidi gibi dolasmak "gelin parami alip beni oldurun" ile es anlamli. Bereket bunu oldurmemisler.

Guney Afrika'da ulkenin hizli gelismesine ragmen suc orani (ozellikle gasp) cok cok yuksek ve turistlere e expatlara kafalarina gore dolasmamalari ozellikle soylenir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kelime itibariyle tırstım. Sanırım en güvenli bisiklet sürüşü trainer ile evde sürüş :D Önüne de 22" Lcd ekranda Discovery belgesellerinden birisini açacaksın oh. Hayat budur :D

@Edip Dinçer

Hayvan saldırısı beklerken insanı hiç hesap edememiş demekki safaride :D

Geri