Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GoPro Hero 4 Black !

İ.Deniz

Daimi Üye
Tepki
47
Bisiklet
Sedona
Merhaba başlıkta geçen ürünü almayı düşünüyorum. Önerir misiniz ? İstanbul'da ucuza nereden temin edebilirim ? Kullanan arkadaşlar varsa ürün hakkında bahsederse çok sevinirim.

Scudo
yüksek sınıf action camler den sonyhdr-as100v yi öneririm giriş sınıflarında gopro önde

Öncelikle tavsiye etmem. Şu yüzden ki nerede kullanacaksın. Aşırı prof olarak tercih etmeyeceksen eğer 4 silver almalısın. 4 silverla aralarında üst düzey ayarlarda fark var black 2 kat daha iyi. Mesela üst düzey ışıklarda otomatik ayarlamalarda falan. Onun dışında çekim olarak ikiside aynı. Fakat silver hem daha uygun hemde paket içeriğinde dahili LCD ekran var. Tabi bu ekranı her zaman kullanmanı tavsiye etmem şarz ömrünü kısaltır. Teknik özelliklerini resmi sitesinden inceleyebilirsin ama bu ürünleri satan biri olarak eğer örnek vermek gerekirse milli bir sporcu değilsen yada tam anlamıyla hakkını verip snowboard, dalış, paraşüt, dh tarzı extreme sporları üst düzey yapmıyorsan gereksiz black almak

eğer kesin gopro hero 4 black alacaksanız resmi distribütörü marintek güvenerek alabilirsiniz

Türkiye ile amazon fiyatları hemen hemen aynı(vergi kargo vs dahil) ama amazondan alınca yanında mutlaka bir paket de hediye ediliyor. Kafa bandı aparatı + 32gb hafıza kartı gibi ya da sörf paketi vs.
Aklınızda olsun artık Türkiye'ye gönderimlerde amazon vergiyi direk üstüne koyarak hesaplıyor. Checkout aşamasında import fees deposit kaleminde ekliyorlar bunu fiyata. Böylece sipariş verdikten sonra gümrükte ne öderim falan diye düşünmüyorsunuz. Ne para ödüyorsanız o kadara geliyor kapınıza kadar.

Mesela GoPro Hero 4 Black için çıkan fiyat bu
upload_2015-2-26_19-47-40.png

Bence vaktin varsa kesinlikle bekle hero4+ Edition al derim ama alacaksan disbiritör garantili oyuncak hobi den temin edebilirsin.

Makineye gelecek olursak çok güzel acılar elde ediyorsun görüntü güzel A z başarılı makina bende hero3+ aman sakın aksesuar satın alma fena kazık yedim aliexpres al derim şaka gibi aradaki fark kamera tr al aksesuarı yurt dışından getir derim

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
@lealtad
Peki çok teşekkür ederim. Sadece bisiklet, jet ski vs kullanırken değil youtube kanalıma video cekmede de kullanacağım. Silver yeterli gibi o zaman. Peki sizce sony 100v nasıldır silvera göre onuda alma ihtimalim var.

@metin mülayimoğlu
Öyle yapmayı dusunuyorum :) Peki 3+ da ah keske suda olsaydi veya keske su isleri daha iyi yapsaydi dediginiz bi yonu var mi ? Birde ne zaman cikicak 4+ biliyor musunuz ?

@İ.Deniz
Sony hakkında bilgim yok. Yanlış yönlendirmek istemem sizi./

@ahmet21
Onu da dusundum ama sirf sekli icin bi tık uzakta duruyorum. Birde bu sony nin yeni modelleri cikicakmis tarihi ne zaman biliyor musunuz ?

@lealtad
Ürunleri satan biri olarak demissiniz. Silver satıyorsanız özelden mesaj atarsanız ilgilenebilirim :)

@İ.Deniz
Go Pro var yalnızca:) Merak ettiğiniz varsa sorun bilgim dahilince yardımcı olurum:)

@lealtad
Yeni modelleri demiş yukarıdaki abim ne zaman cıkıcak belli mi ?

@İ.Deniz
4 yeni çıktı. Bikaç ay oldu. Net bilgim yok ama gene belirli bir süre gerekir. Şahsi görüşümde şu bi sezonda iki model çıkartıp kafa karıştırmaz bence

Hero 3 ile 3+ bana göre çok fark vardı ara model tatmin eder etmesinde ben bekleyeceğim her yeni model Aralık sonu tanıtılır Ocak sonu tr gelir. Hero 4 İSO yenilik var 4k kullanacağın ekran kartı ve uyumlu olmalı ki pc atıp kendi programında görüntüyü işleyesin. Artı hafıza kartına 64gb 30 veya 45mbs hznda bir kart alman gerek ben 400tl kartı 250 aldım baya alıp veriş yapınca adam indirim yaptı. El gimbal de vr bende 4 eksen ist paylaşırım görüntü çekimi görmen gerek el gimbal diye arat go prone üzerine takıyorsun show başlıyor

@metin mülayimoğlu
Metin abi çektiğin videoyu izlemek isterim. Buraya mı koyarsın yoksa link falan verebilirsen ben youtube dan izlerim :)

@lealtad
Peki tesekkur ederim Mart ayında sony satisa cikariyormus yeni kameralarini onlar gelsin bakalım bi silverla karsilastiralim sonra insallah bende alirim bir tane :) Kolay gelsin İyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Çağrı Soylu
eğer amazondan ürün alacaksanız "Ships from and sold by Amazon.com" olmasına dikkat edin.
Çünkü 2 ay sonra vergiyi iade ediyorlar. Hala var mı bilmiyorum ama bana 198$ ödemişlerdi.

Xiaomi de yakında action cam çıkaracakmış. 4k 30 fps, 1080p 120 fps çekim yapabilecekmiş. Fiyat olarak 150-200 dolar arası olacakmış. Sanırım 2 Mart'ta tanıtımı yapılacak.

http://cdn.gsmarena.com/pics/15/02/xiaomi-sports-camera/gsmarena_002.jpg

Koyarim kardeşim ama biraz zaman lazim PC yeniledigim için cepten int duman ederim o yüzden PC yenilemek biter bitmez atarim. Likya yolu yaptigimda kısmet nasip olursa inşallah hem 3+ hemde 4 ile çekim yapacağım farkı görürsün.artı Sony hic girme aksesuar kısıtlı go proya uyumlu o kadar muadil parçalar var ki bana soracak olursan Sony aksesuar anlamında zayıf kalıyor .misal yemek yapıyorum kfa bandını tak koy go proyu harika kadraj görüntü açıları çıksın bu en abzurt minimalist ornek bisiklette gidona nereye koymak istersen koy her turlu görüntüyü elde edebiliyorsunuz ;)

şekli demişsiniz aslında şekli daha aerodinamik rüzgardan daha az etkilenir ki yanılmıyorsam bisiklet üstünde kullanacaksınız

@Çağrı Soylu

Bu hesaba göre oldukça yüksek bir vergi ödettiriyor, bilginize..
Türkiye'de vergiyi öderim derseniz 499*18/100=~90$ vergi olacakken, burada direk ~240$ vergi çıkarmış...

Geri