GoPro action cam alternatif

Kayıt
6 Şubat 2014
Mesaj
15
Tepki
1
Şehir
Istanbul
Bisiklet
Kron
Herkese günaydın. GoPro action cam almayı düşünüyorum white yada silver araştırmalarımıda yapıyorum sizin bildiğiniz başka alternatif action cam varmı fiyat performans açısından daha iyi yada eşdeğer olabilicek. Şimdiden teşekkürler
 
Scudo
Kayıt
26 Aralık 2013
Mesaj
41
Tepki
16
Şehir
Erzincan
Bisiklet
Ümit
Sony'nin var action cam fakat aksesuarlarına rastlamadım tutturma aparatına felan
 

Abdülkadir Ergin

Forum Bağımlısı
Kayıt
31 Ocak 2012
Mesaj
2.252
Tepki
7.152
Yaş
44
Şehir
Manisa
İsim
Abdülkadir Ergin
Başlangıç
1984—85
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Sony action cam hakkında güzel bir inceleme:

(link)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

verisakeet

Daimi Üye
Kayıt
27 Nisan 2013
Mesaj
305
Tepki
407
Şehir
Istanbul
Bisiklet
Felt
Youtube uzerinden kiyaslamalari izleyin. Silver baya gereksiz. Black ciddi pahali ancak cok basarili. Alternatif cok, contour roam, drift, garmin, ion, replay, muvi. En iyisi youtube karsilastirmalari izlemek diye dusunuyorum.
 

Milbert Hofen

Forum Bağımlısı
Kayıt
14 Eylül 2013
Mesaj
847
Tepki
1.623
Şehir
Münih
Bisiklet
Canyon
Öncelikle kolay gelsin,nereden başlasam bilemedim.Alternatif elbette çok ama sizin ne amaçla kullanacağınız ve ne kadar performans beklediğiniz önemli.Ayrıca goproların bile kendi içinde kalite farkları var.Baştan söyleyeyim ;görüntü akıcılığı çok önemli ise seçenekler çok daralıyor.Ama daha çok sabit zeminlerde ya da az titreşimli yerlerde kullanacaksan bir çok alternatif var.

Mesela
polaroid xs100
liquid image ego
Isaw a2 , Isaw a3
Aklıma ilk gelen güzel alternatfler
 
Kayıt
2 Eylül 2013
Mesaj
41
Tepki
4
Şehir
Bahçeşehir / İstanbul
Bisiklet
Salcano
Go pro black edt. kullanıyorum kesinlikle black edition almanızı öneririm. silver ve black edt. arasında fazla fiyat farkı yok ve silver edt.da wireless kumanda verilmiyor. wireless kumandayı tek başına almaya kalkışsanız 200 tl civarı bir fiyatı var. hemn özellik hemde wifi kumanda olarak hesaplarsanız black edt. daha uygunan gelecektir. Zaten hero 3+ çıktı. Birazdaha beklerseniz hero 3 lerin fiyatının birazdaha düşeceğini sanıyorum.
 
Kayıt
6 Şubat 2014
Mesaj
15
Tepki
1
Şehir
Istanbul
Bisiklet
Kron
Ben ikinci el çok kullanılmamış silver düşünüyorum ama şuan kullanmicam yazın aktif olarak kullanıcam ufak çaplı downhill lere başladım yazın devam ediceğim tek bisiklet için değil dalış için atlayış için birde motor kullanırken hepsini tek cevabı gopro oluyor :D .
 

codeentry

Aktif Üye
Kayıt
30 Ocak 2014
Mesaj
117
Tepki
9
Şehir
İstanbul
SJ1000 i ben de begendim, f/p cok iyi gorunuyor..


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 

Ahmet.Çetinkaya

Aktif Üye
Kayıt
22 Ağustos 2013
Mesaj
162
Tepki
118
Şehir
Antalya
Bisiklet
Cannondale
ben sony i görüntü kalitesi (renk bazında) daha iyi buluyorum. Go Pro (bana göre) beyaz renkleri sarıya çekiyor. Farklı pclerle ve kameralarla da denedim sonuç aynı. Sony renk olarak doğal renklere en yakın renkleri veriyor. Müsait olur olmaz ben de almayı düşünüyorum. Bütün aksesuarlarını resmi sitesinde bulabilirsiniz.Aksesuar olarak nerdeyse goproyu geçti as100 modelinde kola takılan saat benzeri cihazla, kameranın almış olduğu görüntüyü görebilir (kablosuz) kaydı başlatıp durdurabilirisniz. Ayrıca 5 kameraya kadar kablosuz iletişim kurdurabilir aynı anda kaydı başlatarak faklı açılardan görüntü almayı başarabilirsiniz (TIME CODE). koruma kılıfı olmaksızın su sıçramlarına ve toza dayanıklı ve beyaz renkte. güneşli günlerde rahatlıkla korumasız kullanabilirsiniz. düşerse nolur bilmiyorum elbet :) youtubeda izlemediğim kıyaslama videosu kalmadı. bana sorarsan sony al derim. pahalıysa sj1000 den de şaşma.
kolay gelsin.

*gprs özelliğini unutmuşum. bu özelliği harika aşağıdaki video da ne demek istediğimi göreceksin.

Sony HDR-AS30V vs GoPro HERO3+ Black
(link)

Sony Action Cam: HDR-AS100V
(link)

GPRS overlay
(link)
(link)
 

Aybars Öge Sürücü

Forum Bağımlısı
Kayıt
15 Eylül 2004
Mesaj
1.553
Tepki
1.494
Şehir
Izmir / Istanbul
Sony fiyat / performans olarak piyasayı bayağı karıştıracak derken Shimano çıktı...
 
Kayıt
6 Şubat 2014
Mesaj
15
Tepki
1
Şehir
Istanbul
Bisiklet
Kron
Bu adres satın alsam bir sıkıntı çıkarmı peki gümrükte yada herhangi bir konuda

Teşekkürler çok yararlı oldu bu :D
 

Milbert Hofen

Forum Bağımlısı
Kayıt
14 Eylül 2013
Mesaj
847
Tepki
1.623
Şehir
Münih
Bisiklet
Canyon
@Ahmet.Çetinkaya

öncelikle bilgiler icin cok tesekkurler.sony´nin kendi videolari haric izledigim incelemelerdi.Yalniz ben de birkac sey soylemek isterim.Öncelikle yaklasik 1 aydir bu konuda uzun arastirmalar yaptim,videolar izledim,incelemeler okudum.Yabanci forumlari takip etmeye calisim.Canli olarak 4 tane kamera görüntüsü, kendim ise satin alarak 3 kamera denedim.sonuc olarak kendi sartlarim icin en iyi kameranin silver + olduguna karar verdim.Mesela sony almamamin tek sebebi su gecirmez kabi icerisindeki goruntu kalitesi.Resmen 1 sinif dusuruyor kaliteyi. Ayrica ses konusu da begenmedigim diger bir noktasi.Neden silver+ dersen 1.si titresime ragmen goruntu akiciligi cok iyi, 2si.black + e gore daha parlak renkler ve gorece ilk bakistaki netlik.Evet gel gelelim black neden bu kadar pahali,evet gorunuste bir artisi yokmus gibi gozukuyor ama videoyu zoomladiginda derinlik olarak diger butun kameralardan cok daha ustun oldugunu goreceksin.Dedigim gibi olay senin kameradan ne bekledigine bagli.Bence ilk tercihini ucuz br modelden yana kullan.sj 4000 de olabilir.belki hevesin gecer ya da fazla kullanamazsin ama verdigin paraya acimazsin.Hem sony ve gopro gibi cimride degil. bircok eklentisi yaninda geliyor.Ama cok kalite beklememk lazim

Yazim hatalari icin kusura bakmayin. Zor sartlarda q klavye ile yaziyorum
 
  • Beğen
Tepkiler: Anıl OğuZ