Gökova - Bodrum projesi

tırt kaptan

Forum Demirbaşı
Tepki
640
Merhaba, tarih ve güzergah kesin olmamakla birlikte 28-29 Ekim tarihlerinde Gökova-Bodrum turu yapmayı planlıyoruz. Niyetimiz 28 ekim sabahı Gökova'dan çıkıp Akbük - Ören - Çökertme - Mazı - Mumcular - Çiftlikköy güzergahından Bodruma ulaşmak. 1 gece konaklayıp ertesi gün aynı yoldan geri dönmek. Bununla beraber eğer Muğladan gelecek arkadaşlarımızı Marmaristen Muğlaya götürecek taşıt bulabilirsek, belki 29 ekim günü Bodrum'dan feribotla Datça'ya geçip oradan da Marmaris yapabiliriz. Katılmak isteyen veya alternatifler üretecek arkadaşların fikirlerini bekliyoruz.

Scudo

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.806
Harika bir proje. Doğa ile içiçe bir gezi. Gerçekten çok isterdim katılmayı. Ama nasip işte. İnşallah seneye beraber yapma fırsatımız olur.

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: BF Okuru

H.Can DEMİREL

Forum Bağımlısı
Tepki
950
Fırat çok güzel bir proje.Gönlüm 29/10/2006 Pazar sabahı feribotla karşıya Datça ya geçerek yolumuza devam etmek.Lakin gurup olarak gidileceği için ben her türlü fikre açığım her şeye uyarım.Mustafa hocam ve Mehmet Tahça'da çok büyük bir aksilik olmazsa gelecekler.Gelişmelere göre haberleşelim...Muğla ve yöremizdeki tüm bisiklet severleri bekliyoruz...

Ender Alıcıoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
3.922
sevgili arkadaşlarım.

Havaların bozmaya başladığı şu günlerde süper bir gezi planı yapmışsınız. İnşallah çok zevkli bir gezi yapar ve bizlerle de paylaşırsınız. temennim yağmursuz bir gezi yapmanız yönünde olacak.

Size gezinizde yağışsız havalar dilerim.
Hoşçakalın.

Tepki
84
@tırt kaptan

Merhaba;
Arkadaşlarda desteklerse yada yeterli sayı bulunursa iyi bir etkinlik teklifi gibi geliyor bana. Her ikiside yapılabilir. Bu dönem biraz antrenmansızız. Yaklaşık 230-250 km lik bir yol. bu konuda sıkıntımız olur denirse; Fırat beyde öneriler getirmiş. Alternatifler denenebilir.
Bu konuda benim fikrim; Bodrum feribotla Datça ve dönüş Marmaris üstünden daha zevkli olur gibi.
Arkadaşlar; bu konuda etkinlik tarihi ve güzergah konusunda görüşleriniz ve önerilerinizi bir an önce yazmanız ümidi ile hoşça kalın.
ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLAR.

Mustafa YENİÇERİ

H.Can DEMİREL

Forum Bağımlısı
Tepki
950
Arkadaşlar feribot sabah 09:00 da Bodrum'dan kalkıyor 2 saat te Datça yarımadasına geçiyor.Aynı gün saat 16:00 da Datça yarım adasından tekrar geriye Bodrum'a dönüyor.Günde tek sefer yapıyor bilgilerinize...

tırt kaptan

Forum Demirbaşı
Tepki
640
Gideceğimiz güzergahın son 5 yılın hava durumuna baktım 28 - 29 ekim tarihlerinde hiç yağmur yağmamış, umarım bu sene de yağmaz...
Datça'dan dönmek bizim daha zevkli olur ama Marmaris'ten Muğlaya giden midibüslerin bisikletleri alacağı konusunda şüphelerim var.

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL

H.Can DEMİREL

Forum Bağımlısı
Tepki
950
Arkadaşlar Gökova körfez turu ile ilgili fikir vermesi açısından harita üzerinde detaylı göstermeye çalıştım.Planladığımız gezi güzergahımız aşağıdadır.Katılmak isteyen arkadaşlarımızın görüş ve önerilerini bekliyoruz.
(link)

H.Can DEMİREL

Forum Bağımlısı
Tepki
950
Arkadaşlar gezimizi katılmak isteyen arkadaşlarımızın yoğun isteği üzerine 1 hafta sonraya erteledik.Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz bilgilerinize...

H.Can DEMİREL

Forum Bağımlısı
Tepki
950
Biraz önce Fırat arkadaşımdan öğrendim Bodrum-Datça feribot seferi 29/10/2006 Pazar günü son seferini yapacakmış.Tekrar sefere yeni sezonda başlayacak sanırım...

Tepki
49
@H.Can DEMİREL

Selam arkadaşlar,

Dün muğla bisiklet yahoo grubuna da yazdım. Fırat Bey 'le de az önce konuştuk. Biz Fethiye 'den 2 kişi olarak 4 Kasım Cumartesi günü saat 9.30 gibi Gökova da olabiliyoruz. Oradan Ören' e pedallarız. Duruma göre orada konaklayıp. Ertesi gün Bodrum a geçeriz. Eğer ilk gün Ören kesmezse Bodrum a kadar pedallama seçeneğimiz de açık tabi. Ben buluşma yeri ve saatini set edelim, gerisine yolda duruma göre karar verelim derim.

Aykut- Fethiye

H.Can DEMİREL

Forum Bağımlısı
Tepki
950
@aykut fethiye

Aykut bey merhaba.
Bizde turumuzu haftaya 04-05/10/2006 tarihine erteledik umarım kalabalık bir katılım olur.Akyaka'da buluştuktan sonra yoldada karar verebiliriz.Akyaka-Ören arası yaklaşık 50 ila 60 km arası bence gidebildiğimiz kadar gidelim derim.Tabi diğer katılan arkadaşlarımızında fikirleri önemli...

candede

Forum Bağımlısı
Tepki
1.050
İşte kıyılarımızın fetedilme zamanı,Can hocam sizleri Muğla ailesini gerçekleşecek eylemden ötürü kutluyorum.Sizlere bol yeşil,mavi ve iyi kesişmelerin yaşandığı seyir diliyorum.

Daha nice güzel keşiflerin yaşanması dileği ile...

Sevgiyle...

H.Can DEMİREL

Forum Bağımlısı
Tepki
950
@candede

Sevgili Can güzel dileklerin için teşekkür ederim.Önümüzdeki yıl tekrar beklerim ama daha önceden haber verki beraber pedallayalım.Sağlıcakla kal.

candede

Forum Bağımlısı
Tepki
1.050
@H.Can DEMİREL

daha nice güzel günlerde buluşmak dileği ile.Bisiklet ailesinin en küçük fertlerinden biri olan sevgili Gizem'e sevgiler gönderiyorum

• Beğen

tırt kaptan

Forum Demirbaşı
Tepki
640
Sanırım en güzeli yola çıktıktan sonra karar vermek olacak, Feribot seferleri kalktığı için Bodrum - Datça planı ( şimdilik ) suya düştü. Bununla beraber eğer hava yağmurlu olmazsa özellikle Gökova - Ören arasının harika olacağını düşünüyorum.

H.Can DEMİREL

Forum Bağımlısı
Tepki
950
@aykut fethiye

Arkadaşlar merhaba,Aykut beyin yazdığı gibi Cumartesi günü saat 09:30 da Akyaka PTT şubesinin önünde buluşup yola koyuluruz.Gelmek isteyen arkadaşlar lütfen mesaj atsınlar.Gezimiz tüm bisiklet sever arkadaşlarımıza açık.Umarım hava istediğimiz gibi olur.Görüşmek üzere...

Ertan ABA

Forum Bağımlısı
Tepki
3.909
Bisiklet
Lapierre
oo güzel gezi biz de sizleri yürekten destekliyoruz kolay gelsin.iyi turlar dilerim.

• Beğen