Scudo Sports

Gökova Bisiklet Turu- 2009

bend katılmayı çok istiyorum fakat şimdiden kesin bişey söylemem çok zor durumları ayarlamaya çalışıyorum mümkün olursa katılmaktan çok zevk duyacağım çünkü çeşitli yerlerden dostlarda geliyor olması beni ayrı bir heyecanlandırıyor...

Scudo
Banka ve hesap numaralarını nereden bulabilirim acaba?

Öğrendim Feribot ücretleri 25 tl miş Toplam 50 tlye geliyor parası öneneli değil de ama sanırım gelemeyeceğim seneye inşallah genel bir durum değerlendirmesi yapacağım önceden zamanlama ve tur masraflarını gidiş geliş maddiyatını ayarlamak lazım katılanlar iyi turlar

@HELEN

Selamlar; Edirne'de oturuyorsanız Edosk'un turlarına bekleriz. Programı Trakya Bölgesi başlığından bulabilirsiniz..

@Ender Alıcıoğlu

İzmir'e geldiğinde aramadığına göre, demekki hiç gelmedin, biz de turdan tura karşılaştığımızda hasret gideririz.

kendinize iyi bakın, Gökova'da görüşmek dileğiyle hoşcakal

Atilla

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@gezgin35

Merhaba

Baya uzun zaman oldu İzmir'e gelmeyeli. En son, Çanakkale gezimizin dönüşü çok kısa bir uğrayıp Antalya'ya geçtim. Kalsam, aramadan , sizleri görmeden geçip gitmem.
İnşallah Gökovada hep beraber pedallarız.

Görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: gezgin35
Tura katılacak arkadaşa İzmir bisiklet derneği yöneticilerinden Gürcan arkadaşımızın bir duyurusu var, onu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Arkadaşlar,

Gökova turunda jumbo mavi çöp torbaları çok işe yarıyor.

Şahsi eşyalar, arkadan takip edecek kamyonete üst üste yükleneceği için vede kamyonetin açık olması nedeni ile, yağmur ve toz gibi dış etkenlerden korumak amacı ile,her katılımcının eşyalarını içine yerleştirebileceği bir kaç tane mavi renk jumbo çop torbası getirmeleri vede cd kalemi ile torba üzerine isimlerini yazmalarında fayda var. İsterseniz torbanın ağzını kişiliğinize uygun bir kordela ilede özelleştirebilirsiniz.

Ayrıca şahsi eşyalar içerisine ağırlık nedeni ile kırılabilecek eşyalar konmamalıdır.

Gürcan abimizin duyurusuna ek olarak benim de eklemek istediklerim var arkadaşlar mavi çöp poşetleri çok çabuk yırtılıyor etrafına bi kaç tur koli bandı sardığınızda mukavemeti daha da artıyor...
koli bandı ve plastik kablo kelepçeleri de çok işe yarayacaktır..
sevgiler selamlar..

@Ender Alıcıoğlu

Ender abi merhaba;
Anlaşılan bu yıl yine tandemle gözler üstünüzde olacak..Tabi ilknur ablanın nefesi de ensende...
Geçtiğimiz yıllarda bisikletle ilgili yaşadığım en güzel anılardan biriydi o hikaye....
Herkese çok selamlar...Bizim yerimizede eğlenin...

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Tura katılacak arkadaşlara Bülent Savran'ın bir duyurusu var;

7 Ekim günü erken saatlerde Muğla'ya gelecek arkadaşlar belli bir toplanma yeri olmadığı için, Adliye sarayı Adli tıp kurumunda Bülent bey ile iletişime geçebilirler.

7 Ekim günü saat 17.00den sonra Marmaris otobüsü ile Muğla'ya gelen arkadaşlar, Muğla'da otobüsten inmeyerek doğrudan Akyaka yol ayrımında otobüsten inip, Akyaka'ya ulaştıktan sonra Yücelen otel'in kamping alanında çadırlarını kuracaklar, akşam yemeği için Azmakta buluşulacak ve yemek sonrası teknik toplantı yapılacak.

Herkese keyfli bir tur geçirmeleri dileğiyle mutlu günler

Arkadaşlar,

Sayılı günler geçti, tur zamanı geldi, eksiklerinizi gözden geçiriyormusunuz.

-Bisiklet bakımı yapıldı, acil durum yedek parçaları hazırlandı
-kamp malzemeleri temizlendi, havalandırıldı, toplandı
-kişisel eşyalar (yedek kıyafetler, sağlık karnesi, kimlikler vs.) hazırlandı

Atladığım bir şey var mı?

• Beğen
Tepkiler: gezgin35
mutlaka gelmek istiyorum.eğer yanıma yoldaş bulursam gelicem.yanlız kayıt yaptırma işini bilmiyordum.Adnan abi beni hatırlarsın heralde izmirden Adil ben GERGA turunda beraberdik(= abi gelmeyi istiyorum ancak kayıt yaptırıp bide gelemezsem hem kendim hem de sizleri zor durumda bırakmış olurum.görüşmek dileğiyle...

yahu bir heyecanla Adnan abiye soru niteliğinde yazdım ama kendisini bu forumda hiç göremedim.
düzelterek şöle sorayım..
arkadaşlar!! bu tur için kayıt şartmı? şart ise devam ediyormu? bilen varsa burada cvp verirse hem bana hem mrk eden diğer arkadaşlara faydalı olur...

Geri