Merhaba müstakbel yol arkadaşlarım Uğur ve Abdullah bey

Yarın son vizemi atlatıp, an itibariyle yalın bi şekilde uzunyola hazırlanmayı bekleyen bisikletimi gerekli aksesuarlarla doldurmak ve gerekli görünen parçalarda değişim yapmak için çarşıya çıkacağım. Sınavlarımla uğraşırken, fırsat bulabildiğim zamanlarda internet üzerinden eklemem ve değiştirmem gereken parçalar için araştırma yaptım biraz. Bütçemi de fazla yormamaya çalışarak şöyle şeylere yönelmeyi planlıyorum;
Öncelikle elimdeki arazi lastiklerimden kurtulmam gerekiyor tabi. Bunun için düşündüm.
Tabi bunları bi de gibi bişeyle şişirmek lazım dimi
Kask olarak geçen gün bi bisikletçide gözüme ilişen aklımda. Fiyat 70tl yazıyordu üstünde. İnternette de benzer fiyatları olduğunu gördüm.
Bagaj olarak veya
Bagajın üzerinde de düşünüyorum ancak yarın decathlon'a gidip çok mu ufak kalır acaba diye bi bakacağım.
Bir de en önemlilerinden biri, mühim yerleri sağlama almak adına;

Bu fiyat dolaylarında daha iyi önerilere de açığım ayrıca.
Bisiklette başlıca gereksinim olarak şimdilik bunlar aklıma gelse de, yarın gezdikçe gözüme ilişen şeyler olur elbet. Işık, yama seti vs gibi.
Bisiklet dışındaysa; başlangıç için işimi görür mü dersiniz? (görse çok iyi olur)
Hiç çadır kampı yapmadım cahilliğimden soruyorum; yerine
zamanında yanılmıyorsam 40-50 liraya almış olduğum uyku tulumum iş görür mü acaba? Belki saçma bi soru ama dedim ya cahillik işte.
Her neyse eksiklerim böyle.
Benim asıl aklımı kurcalayan kısım, yolda günlerdir bir ritim tutturmuş olan sizleri yavaşlatmak istememek. Dediğim gibi ilk uzun turum olacağı için nasıl bir performans sergileyeceğimi bilmiyorum. Dün bi firsat bulup 35 km kadar yol yaptım inişli çıkışlı, yer yer uyduruk asfalt sebebiyle mıcırları tek tek hissettiğim ve henüz değiştirmediğim arazi lastiklerimle; ortalamam 19,5 km/h di. Ardından 8 km kadarda yer yer koşup yer yer hızlı olarak yürüdüğüm bi parka geçtim. Bu bana biraz umut verdi. Çünkü 5-6 ay önceki -sporla pek de alakası olmayan- ben için günlerce ağrı ve halsizlik demekti bu. Ancak dün bariz olarak hiçbi yorgunluk hisetmedim. Ama tabi günlük 80-100 kmde size ne hizda eşlik edebileceğimi kestiremediğimden; baktık ki sizi yavaşlatacağım, akşam için kamp noktamızı belirleyip arkanızdan yetişebilirim de ben.
Görüşmek üzere.