Scudo Sports

Go pro hero 4 black bu fiyata?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Merhabalar,

Go Pro Hero 4 Black almayı düşünüyorum. Öyle profesyonellik bir durumum yok ama almışken biraz iyisi olsun diyerek bu ürüne göz koydum.
Fiyat olarak 1500 TL'ye LCD ekranıyla birlikte alabiliyorum. Banka kampanyasıyla bu fiyata geliyor. Silver modelleri bile bu fiyata satılırken 1500 TL iyi gibi duruyor.
Sizlere soruma gelince:
İlk olarak amatör olarak bisiklet sürüyorum, amatör olarak da kalacak gibi bu ürün çok mu fazla gelir bana?
İkincisi bu fiyata bu ürün nasıldır?

Teşekkür ederim..

Scudo
Kesinlikle alın.Çok afedersiniz ülkemizde manyak insanlar bulunduğu için ve güvenliğiniz için alın.Takın kaskın üstüne size çarpanıda laf atanıda çekebilirsiniz.İyi Akşamlar...

@Ferhat Karaca

Yok o kadar az kullanmam ama çok da kullanacağımı zannetmiyorum açıkçası. Ya da hakkını vererek kullanacağımı hiç zannetmiyorum diyeyim.

bence de "xiaomi yi" almalısın.. bi süre sonra sıkılıp rafa kaldırsan da, yolda giderken düşürsen de kırsan da o kadar sorun olmaz

Sony nin aksiyom kamerasınada bakın derim go pro dan üstün bazı özellikleri var.

xioami almalısınız en azından ondan başlangıç yaparsınız işinizi çok fazlasıyla görür. Boşuna para vermeyin go proya onun yerine aksesuar alın ;)

Geri