Scudo Sports

Giro d'Italia 2016

Scudo
Alexander porsev , peloton giderken durup seyircilerle fotoğraf çektirdi. Bazıları için giro "bitsede gitsek" moduna girdi artık

Cakomo nizzolo'ya kırmızı mayo yakışmış. Hakkını verse artık

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Böyle rezil bir peloton olamaz,500 metre kala öne adam kaçırdılar :kötü:

Yine bir Alman Roger Kluge.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Süperdi . Çok ender görülen bir finiş oldu. Roger klüge'yi kutlamak lazım. Cakomo nizzolo yine ikinci olmuş

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
sprint treni yokki öyle biri beni taşısındiye beklersen kaçarlar böyle

Bugün çok adam kaçıyor :D
neredeyse 10 dk öndeler.
CjYJWMxXEAAZ7Pe.jpg

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve taner07
@x-rayted abooww, şu kırmızılı adam hansen dır işallah. Sempatik adam bizim tura da geldi diye aldım, valla kovacam artık

@x-rayted çok sağlam kaçış grubu var, etap galibiyeti buradan gelir :) Küng-Oss-Moser-Navardauskas-Brambilla-Trentin-Kluge-Mohoric-Domont-Malacarne-Le Gac-Solomennikov-Modolo-Ligtart-Yamamoto-Ziloli-Arndt-Timmer-Knees-Brutt-McCarty-Rovny-Amazequeta

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
@taner07 ben bir de chaser grup beliyorum ilk yokuşla birlikte, ki mantıken valverde li nibalili olması lazım bu grubun. İşte o zaman gerçekten iyi yarış olur.

@Kazuya 19-20 gibi devasa etaplar varken bugün sakin geçebilir, sadece o 5 kmlik %10 ortalama eğimli yokuşta Kıroyşvayk zayıflık gösterirse ortalık karışır :)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@taner07
sen tabii brambilla kazansın istiyorsun :)

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
@x-rayted Trentin de olur, hatta Modolo bile olabilir hahahah şaka bir yana zaten dün geceden beri herkes etap için Brambilla'yı favori gösteriyordu :koptum::koptum:

• Beğen
Brambilla kac dakika geride ki kacmasina izin verdiler?

@Ozan k. 55 dakika :koptum::koptum: Zaten farklar uçtu gitti, 9. sıradan itibaren 10 dakika, 13. sıradan itibaren farklar 20 dakikanın üzerinde :komik::komik:

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
@taner07 Senin takıma göre etap koşuyorlar yine [emoji3]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Geri