Scudo Sports

Giresun

Scudo
kenan çıkarken ara hocayı ben dükkanda olurum ne zaman çıkacaksınız

Genelde gündüz ve akşam pedal basarız ya, hiç gündoğarken, tabiat canlanırken bindiniz mi bisiklete, güne canlı ve dinç başladınız mı, eğer niyetliyseniz gün ağarırken bisitlete binmeye ister Sahil Yolunda, ister köy yollarında, ister yol bisikleti ister MTB farketmez, pedalına, nefesine güvenen gelsin...

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
@İHSAN ÖZSOY

ihsan bey geceleri zaten biniyoruz biz 4 kişilik grup yaptık anca bu kadar toplayabildik mustafa hocam bu akşamda bulancak a gelecek ben haber vereyim

• Beğen
Tepkiler: mustafakoc
her zaman efendim yer ve saati söyleyin gelelim. artık ben de hızlandım amoeba tiagralı bi bisiklet aldım. bu arada sizi formda görmek büyük şeref pek uzak kalıyorsunuz biz proğramlamızı burada yapıyoruz teşekkürler

giresun ekibi gece yollarda geçen akşam giresun -ordu turu yapıldı keyifli bir akşam oldu ayrıca ordulu dostlarımız enes ve aykut u da görüşme fırsatımız oldu gece turlarımız devam edecek.....

• Beğen
Tepkiler: bisikletcanavari
@İHSAN ÖZSOY
Merhabalar...sanırım sabah turlarına katılmak zor.Akşam turları ise müsait zamanlarda yapabiliriz.Ancak ben çok hızlı değilim,50km lik turları enaz 2saatte tamamlarız.ayrıca çay molasıda olursa 2-3 saati bulabilir.

• Beğen
@Erkan Kızıltaş

foruma hoş geldin kardeşim.Bundan sonraki turlarda senide bekleriz.Genelde internetten haberleşip tur gerçekleştiriyoruz.

• Beğen
@Erkan Kızıltaş

öğretmenim hoşgeldin safalar getirdin artık sizleride aramızda görürüz teşekkürler:D

• Beğen
Tepkiler: mustafakoc
bu akşam iftardan sonra saat 20.00-20.30 arası giresun-bulancak-piraziz gideceğim.katılmak isteyen önerileri ile birlikte yazsın zaman konusunda 1saatlik rötar olabilir

• Beğen
@mustafakoc

yarın anca hocam bu akşam misafir var kaçabilirsem ararım

hocam geç haberim oldu müsaittim gidebilirdim senle neyse pazar günü müsaitseniz yazın..

yarın müsaitim 12 gibi haberleşelim aklımda ordu var ne dersiniz sizi almaya gelirim arada km kaybı da olmaz bu yüzden

@soner çicekoğlu

tamam mustafa hocam geceleri geliyor bu tarafa tlf num 0533 442 45 48 ararsan haberleşiriz hava bozuk olursa iptal olur

Geri