Scudo Sports

Giresun

Scudo
bugünkü tur güzel geçti ordudaki arkadaşlarla irtibata geçtik tanıştık kıdemli bir abimizle eski arkadaşlarla görüştük yemekler yendi ben 60 km yaptım giresun ekibi 90 km yaptılar katılan herkese teşekkür ediyorum

• Beğen
Tepkiler: mustafakoc
yok abii race olacak doğru cevap bu sizleride aramızda görmek isterizzzzzzz

bende tura katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi bir tur oldu daha yeni yüzlerin genç arkadaşların bizlere katılması bisiklet sporu açısından iyi oloacağını ümit ediyorum.. birkaç foto ekliyorum ...iyi forumlar..

(link)
mustafa hocam söz verdiğim gibi ..
(link)
(link)
(link)
hamdullah abi unutmayalım ..56 yaşında bizle beraber pedal bastı..
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

üstten üçüncü resimdeki arkadaş posta güvercinimizdir kendisi yoldaki arkadaşlara kargo, döner, tost vb ihtiyaçlarını karşılamak için tam teçhizatlı olarak yanımızda gelmiştir ayrıca arkadaşımız ileri derecede SAMURAYDIR haberiniz olsun yanında ODANABUNAGA KILICI vardır eğer onu bulamazsa döner bıçağı vardır kılıç niyetine hüseyiiiin hah hah hah hah türk samurayı hah hah hah:D

he he tamam everürük. seni ziyarete mi geldi giresuna

evet bende gördüm recai abiyi baya tempolu çeviriyodu çalışıypo çalışıyo......

@soner çicekoğlu

senin bisiklette satılık tı değil mi????

yok o benim bisikleti antremanda kullanmaz karbon olacakmış ya şu ihsan beydekınden istiyo galıba

"aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış" olsun olsun karbon olsun bizde görmüş oluruz karbon bisikletin neye benzediğini peh peh peh

arkadaşlar bende aynı dileklerle kurban bayramızı kutlarım bu arada pedallamayıda unutmayalım

selami bu arada recai yine geldi yaaaa arkadaşım bu adama bi bisiklet alda rahat edelım giresuna gelene kadar tere karışmış bisikleti gitmezmiş sevaptırrrrrrrr selami cocuk sevindirmekkkkkk

bu pazar boş geçtik giresun ekibi önümüzdeki pazara ne yapıyoruz. hamsi yiyecektik biryerlere gidelim hamsili bisiklet turu yapalım. tur güzergahı KÖKEV olabilir merak ettim burayııı

Geri