Scudo Sports

Giresun

neyse boşverin şimdi bu hafta hava iyi olursa hem muhabbet amaçlı hemde hafta sonunun stresini atmak için nereye pedallıyalım.....? bu arada

ordudan alpaslan abiylede görüştüm bu seneki yarışlarda baya derece yapmış
1 ci 2 ci likleri var mış süper yani ......amaç giresunda bu sporu yaygınlaştırmak geliştirmek ve genç nesile bu sporu biskleti sevdirmek bunun içinde hafta sonu turlar geziler hatta gençlerin elinden tutmak lazım... çok mu duygusal oldu..:)

Scudo
ya kenan sen yaşıyomuydun ara sıra cıkıp şöyle yapalım diyosun yok bu hafta işim vardı diyıp kayboluyorsun adam gibi bi program yapta pasımız acılsın sen ne yapacan elın 1. ciligini senın yanında gönüllerin şampiyonları var sen onun farkında bile değilsin birde o resımdekı sarı formalı arkadaş zayıfladııııııııışimdi

• Beğen
Tepkiler: kenanyaman
yav soner bravo sana bunların hakkından iyi geliyon kenan sende artıkın durumu düzelt biraz yediğin kaçıncı fırça buu

gene çayları bedavaya getirdin bari yanında bişeyler söylersin simit poğaça olmazsa bak iyi bir lokanta biliyorum yol kenarında aslında sende biliyon yol üzerinde samsun dönüşü uğramıştık iskenderi güzel oluyor

selami ben demedimmi bu kenan ortaya cıkıp iki yazı yazıp kaybolur yine diye demedimmi
bence bu haftada kaytaracak gibi acaba bize yatişememmi diye korkuyo a:p caba

evet haklısın kenan eskıdende bana cok toz yuttururdu adama eskıden beri bisiklete binmesini öğretemedim devamlı düşüp bize toz yutturuurdu ama baksana yıne düşerimdiye gelmıyo galıbaaaaaaaaaaa

@soner çicekoğlu

lan şişko ben olmasaydım göbeğin iki kat daha olacaktı sayemde bisikjlete biniyon işte..

mustafa hocam da gelecek mertcan burdan takip et bizi yarın seni de bekliyoruz sabah 10 da siz toplanın ordan çıkın ben bulancakta 11 de hazır olacağım. diğer grup giresun, eğrice gidiş dönüş yapacaklar bize katılmak isteyen olursa devam edebiliriz bu grubun lideri ismail hoca yarın görüşmek üzere selamlar

Geri