Scudo Sports

Giresun

Scudo
yok gelen giden olmadı henüz bi ihtimal pazar günü bakalım

@bisela

İÇ lastiği selamiden ben aldım bugün sonere veririm.dün gelmedi.bugün iftardan sonra bulancak-piraziz taraflarına gitmeyi düşünüyorum.gelmek isteyenler internete yazsın.sanırım selami gelir.soner ve kenan da işleri olmazsa gelir başka katılmak isteyen arkadaşlarıda bekleriz.

tamam hocam iftardan sonra görüşelim gideriz. soner e lastiği ver sen gideriz..

hava muhalefeti olursa gitmem geçen yağmurdan nasibimi aldım..

tamam gelin uşaklar gideriz yağmurda ne ki içimize girmez ki en çok elbiselerimizi ıslatır heh heh e

bilmiyorum gene bi yerlere gitmiş olmasın. mustafa hocam akşam turları yapıyor akşamları geliyo bulancak a bayramdan sonra ki ilk hafta samsuna gitmeyi düşünüyoruz ne dersiniz kalabalık bi ekip olsun istiyorum

öyle kamyona takılmak yok 200 km. bu göbeğine güveniyorsan çık yola:)

hedefe ulasmak icin her yol denenir gerekırse kamyon arkası dolmuşda olur ama ne olursa olsun yolda belli olur

çekme halatın takoz zincir vs. var mı yolda kalırsın ..:)

daha şimdiden 4 kişiyiz mustafa hocam da 2 kişi olacak müslümde gelir ozaman kadar amacım 10 kişiyi tamamlamak elde var 7 yokmu artıran kendine güvenen bende yaparım gelirim başarırım diyen cesaretine güvenen arkadaşlar buraya yazalım toplanalım teşekkürler

baya göbekklendik sonere gülerken başımıza geldi yaw neyse aynakolları çevirmeye devam......

eeee tamam bulancak paşakonağı yaylası kovanlık yolu 30-40 km. var galiba selami sen daha iyi bilirsin dönüşte yemek iyi bir iniş olur yol tam nasıl bilmiyorum mustafa hocanın harita bilgisine ihtiyaç olabilir

• Beğen
Tepkiler: mustafakoc
Kenancığım iyi bır hat düşünmüşsün.sanırım dönüşün muhteşem olacak.Hattın tamamını gezmedim.Kovanlığa kadar olan kısmını biliyorum.Geri kalan kısmı Selami daha iyi bilir.Ne zaman gideceksiniz bilmiyorum ama ben 2 hafta katılamıyacağım.

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Geri