Scudo Sports

Giresun

ramazan başlamadan ufak bir gezinti yapayım dedim.perşembe günü çaldağa gittim.biraz yağmurda ıslandım.dönüş yolunda ikisudan lapa yoluna saptım.aklıma ergence köyünden erimeze çıkan yola çıkmak vardı.fakat yol bisiklet sürmeye elverişli değildi.ben de çoğunluğunu yürüyerek krt boğaza çıkıp hastane yolundan iniş yaptım. sonerin dükkanına uğrayıp sohbet ettik.ramazan turuna oda katılacak ama organizasyonu selami veya kenan yapmalı şimdilik herkese tşk eder hayırlı ramazanlar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Scudo
hocam yine boş durmuyorsun ben şu 2 aydır bir türlüfırsat bulamadım inanın ama işleri yavaş yavaş yoluna giriyor selamide artık yeter 2 ay mustafa hocam her zaman hazır birkaç kişi daha olur turlara devam ederiz bu grubu dağıtmamak lazım müslüm gelmesi yakın dır belliolmaz o deli belki antepten bisikletle gelir belli olmaz onun işine ..biizm ordulu canavar işe fazla kaptır dı kendini bu aralar görüşemedik fazla ama zaman önümüzde daha çok turlar var gidilecek.:)

• Beğen
İftarlardan sonra Boztepe yapıma kararı aldım :cool: TAbii sadece Boztepe değil. Bisikletle gidelim de nere olursa olsun. Sizlerle de görüşmeyeli epey oldu hani...

Bu arada şu haberi okuyun ;) Bahsi geçen mağdur turistlerle bu gün görüştüm. Oldukça sıcak kanlılar... Bi ara sizinle beraber de onları ziyarete gidelim ;) Çok mutlu olacaklardır ;)

• Beğen
ben hazırım çoktan ama kimsecikler yok iftar öncesi piraziz yaptım siz söyleyin hazır olduğunuzda bi ordu yapalım enesi bi ziyaret edelim şu turistleri de merak ettim doğrusu

• Beğen
Tepkiler: bisikletcanavari
pen finduğu pitirdum uşaklar 2 gün boşum bir öğrencime ders vereceğim bisiklet binmeyi öğretecem. mustafa hocam boş kaldığın günler haberleşelim biraz yol kenarlarından iftarlık toplayalim

hele şükür yavaş yavaş toplanalım artık gündüzleri olmsada bile akşamları bizim..

çarşamba akşamından bahsediyorsun sanırım. ayrıca pazargünü içinde bi plan yapacağım. kenan sonerde ki mtb 42 ayakkabı ağağıma olmadı no lar tutmuyor nasıl iştir anlamadım. enesin davetini duydunuz hadi bakalım ben hazırım sahura kadar vaktim var

ok. bir aksilik olmazsa çarşamba akşamı bulancaktayım iftardan sonra birde recai abiye bir tayt almışım gerçekten bayılacak...

• Beğen
Giresun'lu abilerim, yarına uygun olurlarsa tekrardan gezginleri ziyarete gideceğim. Buraya gelme plaınız varsa beraber gidelim ;) Bizim Aykut'u da alıp geceleri turluyoruz arada. Tutturuyor Yason'a gidelim diye :)

Bi gün en azından ortalarda bi yerde buluşalım diyorum ;) Piraziz fln :)

kenan soner'ide çağır yemekten sonra bekliyorum bi ordu yapalım şu bisikletçileri bi ziyaret edelim mustafa hocayı ben ararım işi yoksa oda gelir sanırım.

Stop ! Stop ! :) Abilerim bu akşam yardım eden ailenin misafirleri varmış. (Aile iftar yemeği v.s) Ev kalabalık olacağından, randevuyu yarına aldık ;) Sizin için de bir sorun olmazsa yarına gelin hep beraber gidelim ;) Zira yakın zamanda İstanbul'a geçicekler ;)

Geri