Scudo Sports

Giresun

iii döndüğünüze sevindim mertcan iyi bir tercih hadi bakalım bereber turlamak dileğiyle. ben bu aralar biraz rölantiye aldım işi ama dönüşüm muhteşem olacak herkese selam

Scudo
arkadaşlar recep hoca geldi benimle dalga geçiyor şunu bir ele alalım mı ne dersiniz?? gazelle bulmuş getirmiş bizi asfalta gömecekmiş buluşalım ve bu adama bıraktığı gibi olmadığımızı gösterelim selamlar....

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
@soner çicekoğlu

onun geçtiği asfaltları çoktan söktüler. hoşgelmiş hocam görürseniz selam söyleyin benden.

@bisikletcanavari
enes zaman geçirecek bişey bulmuşsun gene özlettin kendini bi ara uğra bi çay söylim sana
:)

• Beğen
Tepkiler: bisikletcanavari
@bisela

Selami abi borcum olsun içerim inşallah bir ara çayını. Toki'de işe girdim ben. O yüzden bisiklete ara verdim gibi bişey.Ancak akşam turları olabiliyor. Bakalım, bi aksilik çıkmazsa pazarları boşun inşallah.

Bu arada bu pazar Ordu-Gerce taraflarında şenlik var. Foto safari, Jeep safari bi ton etkinlik olacak. Organizasyon sağlam değil, gönüllülük esasına dayalı. Eğer pazarım boş olursa oraya gidip destek olmaya çalışacağım. Ordu'dan gelen olursa onları da alırım. Sizler de gelebilirseniz süper olur ;)

• Beğen
@bisikletcanavari

gerce ne taraf bilmiyorum ki pazar bisiklete binmeyi düşünüyorum cumartesi günü haber veririm. hayırlı olsun işlerin umarım başarılı olursun. orduya selam

bunlar eski toprak buralarda yol yokken onlar vardı bizi rezil etmesinler ama bir ara takılalım onlarla

yaw yine ben yokum bir hafta daha zaten havalarda mübarek yağmurlu gidiyor sel gidiyor daha doğrusu 1 hafta 10 gün sonra aynakolları çevirmeye devam bir aksilik molmazsa...:)

• Beğen
Tepkiler: mustafakoc
selam arkadaşlar bu aralar yoğunsunuz galiba mustafa hocam,soner.. dönerci ,selami ,ve ordulu dostumuz enes kayboldunuz tabi biraz bende kaybooldum özel işlerimden dolayı bu haftada il dışında olacağım ama bu akşam tek başıma giresun-bulancak turu yaptım baya tempolu gittim geldim iyi oldu recai abi de bugün bulancak perşembe turu yapmış sağolsun aramadı bizi olsun bunlar bizi yıkmaz haftaya görüşürz arkadaşilar...:)

@keyam

Ben işe girdim. 2 haftada 1 pazar iznim varç Bu hafta Mersi,N'den Feyyaz geldi ve tam da iznimin üzerine düştü :D Sağlam bir Ordu turu attık. İkimizinde iflahı kesildi :D Akşamları 6 gibi işten çıkıyorum. 6:20 gibi hemen gezmeye hazır ve nazır olabilirim. Çünkü akşam yemeğini de iş yerinde yiyorum ve işe bisikletle gelip-gittiğimden merkeze bisikletle gezmeye hazır inmiş oluyorum. Yani akşam saatlerinde 6:30 gibi Ordu'da yada yakınlarda olursanız size takılabilirim.

Dün iş dönüşü Recai abiyi yakaldım. Dediğin gibi Perşembe'den dönüyorlardı. Onlarda naapsın bi boş zaman bulmşlar hemen değerlendirmişler :)

Her gün 6'dan sonra gezmeye hazırım :)

• Beğen
denk düşmüş enescim selamını aldım teşekkürler. toki deki yemeklere dikkat et fazla kilo alma

:) selamunaleykum dostlar;
Nasılsınız?:D neler oluyor oralarda hiç gezi görmüyorum sitede.herkes o kadar meşgul demek hayırdır herkes çalişiyor mu?

• Beğen
@müslüm açar

fındık zamanı herkes fındık topluyor müslüm artık bayramdan sonra planlar yapılır sanırım. bu arada kusura bakma kandil mesajın için çok teşekkür ederim tekrardan kutluyorum beni bağışla görüşmek üzere

@bisela
Kandil mesajı için +1 :D Müslüm kusura bakma kontörsüzdüm... Çok teşekkür ederim kandil mesajı için ;)

mesajlar karşılık beklenmeden atılmıştım hiç sorun değil. fındık olduğunu tahmin ediyordum ama yinede bu deli bisikletçiler durmaz bir yerlere gider diye düşündüm. :eek:
demek bu fındık baya zormuş.
Eeee enes hala toki de çalışıyor musun? kontörsüzlük her gencin başına gelebilir. takm kafana :rolleyes:
benim gelmeme az kaldı 40 gün:eek:

• Beğen
Geri