Scudo Sports

Gidonun boğazını yükseltmek

Murat Saygin

Daimi Üye
Tepki
38
Bisiklet
Bianchi
Bisikletim Lapierre Cross 100. Yokuş çıkarken gidon aşağıda kaldığı için belim ağrıyo alyan anahtarıyla yükseltmeyi denedim ama yükselcek türden değil yani sabit 5 cm civarı bir demir var orayada anca oturuyo zaten. Benim gidonu yükseltme şansım varmı veya yeni bir tane alsam ne kadara patlar? Şöyle gidon yükseltme aparatı diye satılanlar var bunlar ne ne işe yarar? Bir arkadaş sedona 751 de yapıp gayet iyi sonuç almış bende de işe yarar mı?

Scudo
Demin bisikletçiyi aradım o parçayı ancak yurtdışından bulacağımı burda bulmamın zor olduğunu söylediç
Getirebilirmisiniz dedim o da şuan kimsenin elinde yok dedi.
Amortisörü değiştiricem veya o parçayı bulucam mecburen diğer türlü internet üzerinden alışveriş yapmam ailem nedeniyle zor gözüküyor.

ayarlanabilir gidon boğazları var araştırmanızı tavsiye ederim :)

Kardeş, "Dereceli Gidon Boynu" diye bir parça var. 45 TL civarına bisikletçilerde bulabilirsin. Bir de onu araştır istersen.

@Murat Çetinkale

aradim ama bulamadim elinizde link varsa atabilir misiniz?

İkinci el yol bisikleti parçaları bölümünde bir arkadaş satıyor o boğazlardan.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.

hocam erdogan bisikletin elinde 3 model var ben 4 aydır 117lik versiyonunu kullanıyorum sırt ve bilek ağrılarıma iyi geldi tavsiye ederim

@Gökhan Toros

saol hocam sanirim ya ebayden alicam yada alttaki hocamin verdiginden ayrica bisikletinde cok guzel valla imrendim :D donanimhaberdede geziyormusun ordada tarmaci olan vardi

@Cuneyt Erkman

saol hocam :D 30€ ebaydekilere gore pahali geldi sence ebayden alsam fark olur mu? buyuk ihtimal intermetten alicam anneme ininal karttan bahsettim on odemeli olunca kabul etti gibi :D

@Murat Saygin
fark olacağını sanmıyorum sadece seçim yaparken uzunluk bazında uygun olana dikkat etmeniz yeterlidir

@maboc, videoda ki gibi söküp alt kısmına spacerları (halkalar) ekleyip gidonu yükseltiyorsun.

@maboc, yukarı da yer yok ise tek çözüm gidon boğazını açılı gidon boğazı ile değiştirmek. Seçim için gidon boğaz uzunluğu ve ölçüsüne dikkat etmen gerekir. Bu arada yükseltirken ön fren telini uzatman gerekebilir.

Merhaba maşanın şaft borsu kısa anlaşılan bendede aynı sorun vardı yapılacak iş gidon yükseltme aparatı alacaksın 45-50 tl

Geri