Scudo Sports

Gidon bandı tavsiyesi

CaliCaga

Üye
Tepki
43
İsim
ÇAĞATAY ÇALIŞIR
Başlangıç
2006—07
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Selamlar gidon bandı alıcam tavsiyelere açığım geçen haftakarda bianchinin gidon bandını ucuz diye almak zorunda kaldım babam var diye keşke almasaydım berbat bişey hiç et yok bantta bide parçalanıyor leke yapıyor güzel değil fizikin bandını alıcaktım 100 tlye keşke alsaydım önerilerinize açığım alacak varsa bianchiden uzak dursun

Scudo
(link) IMG_20180731_111706_765.jpgKırmızısını kullanıyorum gerçekten süper.

• Beğen
Tepkiler: CaliCaga
Lizard skin tavsiye etmiyorum; evet yumuşaklar ve çok rahatlar ama çok çabuk deforme oluyorlar. Fizik ve FSA'ya bakabilirsin ya da ucuz ama rahat olsun dersen Decathlon'un bandı da fena değil.

Teşekkürler

Peki bagaj deliği olmayan yol bisikletlerine takılbilcek bagaj varmı turlar için çadır filan taşıyacak birşey

912F9F10-2AA6-40C5-B2CA-F7FAD831DDEB.jpeg
Bundan var bende iş görüyor. Sadece sele borusuna tutturulanlar da var.

• Beğen
@Smyrni Kusura bakmayin , inanin dayanamadigim icin yazdim , ancak , izninizle , Türkce dilini dogru kullanma konusunda hassasiyetinizi rica ederim, ozellikle de noktalama isaretleri konusunda. Bu sayede bize de , kolay bir sekilde okuyup - anlama konusunda daha fazla yardimci olursunuz.

"Supacaz" gidon bandını tavsiye ederim.
"PRO" marka gidon bantlarını da inceleyin derim.

• Beğen
Merhaba Shimano PRO marka gidon bandı kullanıyorum. Gayet güzel tavsiye ederim.

• Beğen
bir süredir giant tcr bisikletimi tura hazırlama düşüncesinde araştırma yapıyor, ekipman alıyorum. öncelikle gidon yükseltici ve yukarı açılı gidon boğazı aldım. Ancak provasını yaparken tahmin ettiğim üzere kabloların kısa geleceğini anladım. fren vites kablo ve tellerinin yaklaşık 10 cm uzamaları gerek. bu tip mekanik elimden geliyor, malzemeleri alıp kendim yapmak istiyorum. gidon bandınıda değiştirmem gerekecek mi, başka önerileriniz var mı?

@HakanAydn Eğer gidon bandı çok eskimemişse hiç masrafa gerek yok. Sökerken parçalanmazsa tekrar sarabilirsiniz, tabi ki bütçe size ait olduğu için turda ellerim rahat etsin derseniz keyfinize göre daha kalitelisi ile değiştirmek te bir seçenek.
Yol bisikletini aldığımda kablolar fazla uzundu, ben de bu tür işlerle uğraşmayı sevdiğimden sizin işlemin tam tersini kendim yapmıştım. Keyifli oluyor. Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@Ceyhun Özkan eski değiller aslında (ezilmiş ama deforme yok), tekrar sarabileceğimi farkettim, peki bar kısmına 2. kat başka birşey sarsam fazlamı gelir acaba. ne olabilir?

@HakanAydn İç lastikli yöntemi denemiştim, daha sonra gözüme aşırı kalın gözüktüğü için söktüm.

1000012604.jpg
Merhaba. Bisikletimi görünüş olarak revizyona sokacağım. Boyası yenilenecek ve buna gidon bandı da dahil. Gidon bandı araştırırken Pro gidon bandının 250-800 tl arasında değiştiğini gördüm. Özellik olarak farkını anlayamadım. Fiyat olarak yukarıda attığım bandı uygun buldum ve almak istiyorum. Birinin jel olduğunu anladım diğerinin de silikon. Hangisini tercih etmemi önerirsiniz? Beyaz renk biraz kirlenecek sanırım ama dikkat ederek kullanacağım.

318559 dosyayı görüntüle
Merhaba. Bisikletimi görünüş olarak revizyona sokacağım. Boyası yenilenecek ve buna gidon bandı da dahil. Gidon bandı araştırırken Pro gidon bandının 250-800 tl arasında değiştiğini gördüm. Özellik olarak farkını anlayamadım. Fiyat olarak yukarıda attığım bandı uygun buldum ve almak istiyorum. Birinin jel olduğunu anladım diğerinin de silikon. Hangisini tercih etmemi önerirsiniz? Beyaz renk biraz kirlenecek sanırım ama dikkat ederek kullanacağım.

Beyaz her türlü kirleniyor. Her sürüşte silmenizi tavsiye ederim.
Jel titreşimi daha iyi emer diye biliyorum.

318559 dosyayı görüntüle
Fizik deri gidon bantları çok rahattı alabilirseniz onlardan öneririm.
Vazgeçtim 840 tl olmuş.

Geri