Scudo Sports

GİDEMEM (29 ekim pazar)

@sgtalper

sagol abı darısı basına :D bundan sonra cekındıgım fotolara dıkkat edecem abı super montaj yapıyo :D

Scudo
@sgtalper

Aaa bak ben onları unutmuştum. Bu ara o kadar yoğunum ki inan aklımdan çıkıvermiş. Söz şimdi fotoları küçültüyüm de yayımlayım... Sağol hatırlattığın için...

takipteyim resim görünmüyor ortalıkta

@sgtalper

Cafeye attım Gerede fotolarını. Baktın mı?

yarım saattir arıyorum fakat bulamadım herhalde resimleri geziye çıkardı birisi yada benim gözlerde büyük bir problem var heralde

@sgtalper

ne yakalaması, önce zorla oturttum sindi bacıyı sonra Sercanı görünce canı kalkmak istemedi oturduğu yerden.. taa ki Sercan okula gidecek hadi başka zaman tekrar görüşürsünüz diyene kadar, daldı gitti gözleri Sercanın gözlerine..
yahu şu bisiklet aşkı da ne büyük aşkmış be.. :D :D :D

Hasancım sana da barbiyi çağırayım mı? sindiyle emmi dayı çocukları oluyorlarmış. yani kuzen.. ;)

ben almayayım alanada mani olmayayım
isteyene barbi hakkımı çok cüzzi bir miktara devredebilirim
mesela bir xt arka attırıcı olabilir

@sgtalper

Yaw siz erkekler ne garipsiniz. İki dakkada bir arka attırıcı için taş gibi hatunu satıverdin... hahahaha :eek:

@KevSerSeri

ehehehe valla doğrusun kevserakıllı.. ;)
zaten bu yüzden sgtalper hala bekar sanırım.. :D :D :D
ve de bu gidişle böyle de kalacak :eek:
ama boy boy xt leri ve xtr leri olacak :eek:
şey.. hımmmmmm
acaba ben de mi öyle yapsaydım acaba ??? çil çil xtr lerle ne de mutlu olunur du kimbilir:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

evet sonunda xt attırıcım ve xt 9 lu rubleme kavuştum sıra arka hazne ve jantta güle güle barby merhaba xt

@sgtalper

hasancım, yakında xtr marka barby ler çıkacakmış.. sen istersen bu upgrade işini bir daha düşün:D Barby yengemizi arka seleye oturtup gezdirsen. o da bu esnada vites değiştirmen gerektiğinde senin arka vitesi kendi kibar parmaklarıyla değiştiri değiştiriverse.. hııı.. ne dersin.. ehehehe hadi gel evet de.. :D

dikkat dikkat. arkadaşlar.. dikkat dikkat..
konu biraz(veya tamamen) geyiğe kaymıştır.. duyurulur..
önce kendime duyuruyorum tabii.. :D

Geri