Giant Revel 3

Tepki
19
İsim
furkan kara
Bisiklet
Bisan
Beyler şuan giant revel 3 bakıyorum bisikletçi 2014 modelini 650 ye veriyor ama donanım olarak gerçekten kötü tourney full,maşa falanda dandik ama kadro hoşuma gitti gerçekten bir kaç arkadaşım onu al sonra vites maşa değiştirirsin dedi bazı arkadaşlarım onu toplayana kadar git full aceralı bir bisan al diyorlar ama bisan 700 lira sizce hangisini almalıyım ?

Scudo

wenom

Forum Bağımlısı
Tepki
672
İsim
rafet
Bisiklet
Diğer
Ben olsam alirim giant

Sarper Tuncer

Forum Demirbaşı
Tepki
391
İsim
Sarper
Bisiklet
Mosso
full aceralı bir bisan 700 tl ye çok iyi bence. sonuçta giriş seviyesinde bir bisiklet bakıyorsun ve ilerde kendini geliştirince daha güzellerine yönelebilirsin. bence sen bisana bir bak, kötü bisiklet değildir.

Tepki
15
Bisiklet
Merida
Ben de olsam alırdım kadro hoşuna gidiyorsa daha sonra ekipmanını bütçen doğrultusunda değiştirirsin, sonucta kadro fiyatları zaten o civarda

Tepki
19
İsim
furkan kara
Bisiklet
Bisan
Söyle bir konu var ben büyük ihtimalle bundan 15 sene sonra bisiklet alıcam öyle düşünürsek hangisi sizce

K. Aydın

Aktif Üye
Tepki
101
Bisiklet
Mosso
Bence önceliğiniz kadro olmalı. Veya kendiniz bir şey toplayacaksınız. Dediğiniz modele ben de baktım. Ben almam ama o fiyatın üstüne çıkamıyorsanız ikinci el tercih edin.

avanak_abdi

Forum Bağımlısı
Tepki
324
Bisiklet
Specialized
giant tabiki. ama bir miktar daha bütçe yükseltip 27 vites acera almak daha mantıklı olabilir. 15 sene kullanıcam diyorsunuz, gidip de bisan almayın.

Anıl K

Daimi Üye
Tepki
282
İsim
Anıl Küçükgöksel
Bisiklet
Specialized
giant'ın modelini söyler misin bize

çağatay_çankaya

Forum Bağımlısı
Tepki
789
Bisiklet
Sedona
kesinlikle giant derim en azından update etmeye müsait bi kadro ve giant sağlamlı ve kalitesi de gayet ii bence