Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GIANT Kadro ağırlıkları..

gürkan doğanay

Daimi Üye
Tepki
501
Arkadaşlar, en azından son 1-2 yıla ait GIANT kadroların ağırlıklarının yer aldığı bir kaynak bilen var mıdır? Firmanın kendi sayfasında bile yer almıyor..

Selam.

Scudo
Merhaba Gurkan,

Bu tip agirlik bilgilerine, ancak cesitli ulke forumlarinda gezinerek ulasabilirsin.
Sansina birisi kadroyu tartmis ve paylamissa bulabilirsin. Bu da emek ve sabir isteyen bir is.

Bunun yaninda Giant fransa, italya, almanya ve farkli ulke sitelerinden de arama yapabilirsin.
Bazilarinda, bisiklet ve kadroset fabrikasyon agirliklari veriliyor.

• Beğen
Tepkiler: gürkan doğanay
@bislet

Tabii çıplak kadro ağırlıklarından bahsediyorum, giydirilmiş modellerin toplam ağırlıklarından değil :)

@Bora

İlgine teşekkürler Bora..

Bu ülkeler arasında en detaylı bilgi en fazla pazar büyüklüğü ile Almanya'da. Ancak burada bile sistematik bir bilgiye erişmek kolay değil. Örneğin şu anda kullandığım Talon 3 modelinin kadro ağırlığı bırak Almanya'yı en ücra web sayfasında bile yok..

Yine de teşekkürler.
Selam.

@bislet

İlgine teşekkürler de bu sayfada (bir çok ülkede) bırak ağırlığı 2010 modeli olan Talon 3 bile yok.. Sadece UK sitesinde Talon 3 var o da farklı bir model ve giydirilmiş toplam ağırlık verisi mevcut, kadro değil. Sürekli model güncellemek kaygısı ile bu tür bilgiler biraz arka planda kalıyor sanırım.

Selam.

Ben de baktim simdi de, 2011 yilinda kadro agirliklarina yer vermemisler.. Gecen sene bazi ust model kadrolarin agirliklari yaziyordu en azindan.

"Weight How much does this bike weigh? It’s a common question, and rightly so. But the truth is, there are no industry standards for claiming bike weights—and this leads to a lot of misinformation. Variances exist based on size, frame material, finish and hardware. And as bikes get lighter, these differences become more critical. At Giant, we believe the only way to truly know the weight of any particular bike is to find out for yourself at your local retailer."

ağırlıklar konusunda iyi bir kıvırma metodu bulmuşlar ya da aslına bakılırsa mantıklı bir cevap
ancak o kadar veriyi hazırlayıp da böyle bir veri için siz kendiniz tartartarsanız daha iyi bir doğruya ulaşırsınız demek pek enteresan

Geri