GHOST SE 1100 ALACAĞIM

dncrglmsk

Üye
Tepki
0
İsim
Dinçer
Bisiklet
Ghost
Arkadaşlar ghost se 1100 alacağım.İkinci el.Fiyatı 550 lira ve daha 17 ay garantisi varmış.Bisikleti gördüm temiz gayet.Sizce almalımıyım.Fiyatı iyi mi.

Teşekkür ederim şimdiden.

Scudo

Ghost

Yoksa insan başıboş bırakılacağını mı sandı?
Tepki
478
İsim
Enes
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
b'Twin
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Cevabım geç mi oldu ama bilmiyorum bence al fiyatı uygun çünkü ben de çok araştırdım se 1100 modelini beğendim sadece vites Takım'ı biraz düşük ama bu fiyata iyi hem Alman olması biraz daha güven veriyor

• Beğen
Tepkiler: dncrglmsk

dncrglmsk

Üye
Tepki
0
İsim
Dinçer
Bisiklet
Ghost
Yok kardeşim geç olmadı teşşekür ederim :) Anladım kardeşim fiyatı uygun diyorsun zaten alacağım muhtemelen aynen.

Şevket Akça

Daimi Üye
Tepki
206
Bisiklet
Kron
ilanı görmüştüm. temiz gözüküyor ancak kargo olayına güvenemediğim için ilk başta bi görmek istiyorum bisikleti umarım güzel sürüşlerde kullanırsın.

dncrglmsk

Üye
Tepki
0
İsim
Dinçer
Bisiklet
Ghost
Fiyatının 550 olması iyi mi peki,

Şevket Akça

Daimi Üye
Tepki
206
Bisiklet
Kron
bence süper :D ağır bir bisiklet ortalamanın üstünde 1-2 kilo fazlalığı oluyor genelde. gelişmek ve geliştirmek için uygun.

• Beğen

dncrglmsk

Üye
Tepki
0
İsim
Dinçer
Bisiklet
Ghost
Tamamdr o zaman kardeşim alıyorum yarın :)

Şevket Akça

Daimi Üye
Tepki
206
Bisiklet
Kron
facebook ilanlarından buldun sanırım değil mi ? aynı bisikletten bahsedelim de ona göre :D
eğer diyorsan ki ben geliştikçe bisikletim de gelişsin kaçmaz. 2-3 aydır bisiklet arıyorum çünkü sağlam ancak düşük seviyeli. çok iyi bir fırsat o.

dncrglmsk

Üye
Tepki
0
İsim
Dinçer
Bisiklet
Ghost
Aynen kardeşim facebook ilanlarından buldum.Aynen donanımsal olarak çok düşük ama dış görünüşü çok hoşuma gitti diye alıyorum.Bakalım inşallah pişman olmayız..

Şevket Akça

Daimi Üye
Tepki
206
Bisiklet
Kron
dışı içine sindikten sonra geri kalanı lüks bence.

Sıtamina1825

Aktif Üye
Tepki
208
Başlangıç
1958—59
Bisiklet
Atala
Bizim evde bir adet 1150 var, görünüşü çok başarılı tam bir dağ bisikleti diyorsunuz fakat kadrosu diğer bisikletlere göre ağır, üstündeki donanım düşük. Konfor olarak rahat ama sizin de kullanış tarzınıza bağlı olarak bu durumdan rahatsız olabilirsiniz. Şahsen bana ghost bisikletlerde gidon çok yukarıda geliyor. Bu durumun dezavantajları dik tırmanışlarda ön tarafın kalkması- enerji kaybına sebebiyet - ve turlarda aerodinamik duruşu sağlayamamak. Fiyatı iyi ama almadan önce herhangi bir ghost bisiklete binip bir deneme sürüşü yapmanızı tavsiye ediyorum.

• Beğen

dncrglmsk

Üye
Tepki
0
İsim
Dinçer
Bisiklet
Ghost
Aynen almadan önce bir ghost bisiklete binmem gerek.Ama ben pek dağa flan çıkmayacağım.Şehir içinde kullanacağım.Oyuzden cok sıkıntı olmaz inşallah

LeventK.

Daimi Üye
Tepki
84
Bisiklet
Mosso
Fiyatı iyiymiş, bahsedildiği gibi az da olsa ağırlığı benzer rakiplerinden fazla. İçine sinmesi önemli al gitsin. :hhhhhh:

Melih Çolak

Cyclist ♥
Tepki
3.072
Bisiklet
Scott
fiyatı pahalı bile en düşük seviye parçalar var v-fren üstelik. üzerine ekleyebiliyorsan 200-250 tl daha ekle daha iyi bir bisiklet al derim acere-alivio karışık hidrolik fren bulabilirsin 800 tl gibi bir bütçe ile

Ghost

Yoksa insan başıboş bırakılacağını mı sandı?
Tepki
478
İsim
Enes
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
b'Twin
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
O zaman doğru sen bilirsin istersen bi de rockrider 6.3 e bak derim fiyatı 850 lira ( Sıfır) acera 29

29 vites yanlış anlaşılmasın 29 şant boyuda vardır galiba. Resimdeki benimki

Yanlış bi de o bisikletin 550 lira olması biraz tedirgin edici yani ben ce bisiklette bi sorun olabilir çünkü ben bir ay önce baktık 2. El 950 lira tabi bu da normalden fazla ama 550 de çok az bence sedona 300lere bak

Dosyalar