Scudo Sports

Ghost Nila 3

Scudo
hayırlı olsun allah bize de karbon kadro nasip etsin inşallah.

• Beğen
Tepkiler: celikeren
Hayırlı olsun. Kazasız sürüşler diliyorum. Umarım bu aleti hakettiği zeminlerde sürersiniz.

Nazar değmesin.Güle güle kullanın.Kadro şekli ve rengi çok güzel :)

• Beğen
Fuarda detaylıca incelediğim donanımı ve kadro detayları güzel bir modeldi. Renk kısmı kişisel tercih olmakla beraber benim kesinlikle tercih etmiyeceğim bir renk(Trabzonluyum :) ). Güle güle kullanın.

• Beğen
@celikeren dostum çok gzl makine maşallaj f/p olarakta başarlı bence gzl günlerde kullan...iki sorum olcak sana maşasının marka modelini merk ettim birde lastikler 29 lukmu ?

• Beğen
@ERSN PK
Iyi dilekleriniz için Çok teşekkür ederim . Maşa SR Suntour Raidon XC RL-R Air 100 mm
Jantlar 27.5 inch

@alc
Teşekkürler. Aliexpressten almıştım, gece oldukça işe yarıyor. Kaliteli bir ürün

hocam hayırlı uğurlu olsun öncelikle. bi şey dikkatimi çekti. bu bisikleti bende araştırdım biraz. normalde gidondan gelen kısımla selenin altındaki kısımları birleştiren, selenin altında küçük bi üçgen olarak görünen bölüm olması lazım ama sizin bisiklette göremedim. bu konuda biraz aydınlatırsan sevinirim. bir de arkaya bagaj eklemek için gerekli vida girişleri mevcut mu bu bisiklette. ve son olarak bende almayı düünüyorum bu bisikleti. 3.500 fiyat yazmışsın. nerden aldığını öğrenebilir miyiz. çok sorduysam k. bakma :)

• Beğen
@dtfth32
Öncelikle merhaba , sorular sormanız gayet normal formun amacı bilgiyi paylaşmaktır.
Üçgen benimkinde yok çünkü kadro boru "s" yani en küçük kadro M be L kadrolarda mevcut .
Şuanda bisikletten uzak Olduğum için emin Değilim ancak Yüzde 90 bagaj bağıntısı yok.
Bisikleti İzmir Gaziemir de bir bisikletçi dostum fabrikan getirtti. Ghost bayisi kendisi. Plus bisiklet Soner bey. Birçok kez kendisinden alışveriş yapmış olmam Dolayısıyla uygun fiyata verdi Sağolsun

fiyatı ne kadar acaba ?Nereden aldınız ?Bisiklet güzelmiş.Kazasız belasız kullanın inşallah

@orhankou
Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Iki mesaj yukarıda ne kadar ve nerden aldığımı paylaşmıştım. Saygılar

@celikeren
teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. boy ve kilo nedir sizin. benim boy 176. kilo 70. m beden benim için uygundur diye düşünüyorum. fakat bisikleti de henüz yakından görmediğim için deneme şansım olmadı. bu konuda da tavsiyelerinizi alabilirim.
balıkesirde oturduğum için bisikleti bursa yada izmirden almayı düşünüyorum bende. soner bey fiyat konusunda bize de yardımcı olur umarım. :)

Hayırlı olsun Allahım kazalardan esirgesin :)

Güle güle kullanın . Allah kaza bela vermesin . Bakalım benimde ghost htx 5 lc niyetim var ama hayırlısı diyelim

• Beğen
Ghost tam bir alman mali olup modellerini cok begendigim bir bisiklettir.cok guzel bir bisiklet almissiniz hayirli olsun.

• Beğen
Geri