Scudo Sports

Gezici Team-İstanbul

Arkadaşlar bu akşam Voltran ı oluşturuyor muyuz! Tekzen de biliyorsunuz AV.Y grubu var, bir de karşıda Mert Kaptan:cool:

Scudo
beyler dun aksam saat 22:00 sularında yine şeytan düdükledi ve arayayım hepinizi dedim tektek bir boğaz yapalım diye ama vala gelmezsiniz diye aramadım....... bu akşam erken çıkarsam siz neredeyseniz oraya zıplarım. ama erkenden eve gidelim diye tutturmayın:D

Sevgili abilerim ,ablalarım.
Bu akşam sevdiğimiz bir arkadaşımızı Havaalanına bırakacağız.Eğer bisikletleri bir şekilde araba aparatı olmadan bagaja sığdırmayı başarırsam ,oradan Yeşilköy sahile geçerim.Avrupa Yakası pedal grubuna katılırız.Sizde gelin orada görüşürüz.Oradaki arkadaşlar da şahane kimseler.Kaynaşmış oluruz.Bir arkadaşım daha var ,o da yeni bisikler aldı.O da gelir muhtemelen.Tarikatı büyütmüş oluruz:D

senin amacın bizi tarikatının içine alacacın yani.. üye sayını arttırmaya çalışıyorsun.. yakında saadet zinciri kurarsın :D:D

Tamam o zaman akşam kısmetse mangala gidiyoruz! Ferdi sen sonradan eşlik etmek durumunda oluyorsun sanırım. Görüşmek üzere...

Arkadaşlar nerede toplanıp gideceksiniz?Tekzen'de diğer ekip ile buluşacaksanız onlara da haber verelim bence.Bu arada Fatih arkadaşımızda aramıza yeni katılacak.Ona da haber vermem lazım benim.Ben muhtemelen havaalanından direk Yeşilköye geleceğim.İnşallah bir aksilik olmazda ,
görüşürüz.Ben gelemezsem Fatih size emanet.

Canlarım benim ,seviyorum sizi:D

4 saat boyunca birisi de mesaj yazmaz mı kardeşim bu sayfaya hayrına:D

@VOLKANRR

Allah razı olsun,sayfayı başıboş bırakmayalım abilerim:D

@tanerxc500

ben kesin yetişemiyorum babuş bilgin olsun.. yine haber veririm çıkınca şuan bişey diyemiyorum

Abiler ( Sinan sen üstüne alınma :D ) Hepinizi bekleriz akşam. Birliktelik olsun, kalabalık olsun. Bol muhabbet, şamata, gırgır ve köfte olsun :lick3: Ehüehe !

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
Ferdinant,akşam gözler seni aradı yaaa!!
Şahane mangal şekli vardı,bir ara bizde organize edelim bu mevzuyu!!!
Dostluğumuz pekişsin...

Geri