Scudo Sports

Gezici Team-İstanbul

Volkan Tamero bak ne yazmış akşam için abi koptum yaaa:D
http://imaj.at/45709.jpg

Scudo
Yawww çok fena bisikletsedim.Hemen akşam olsa da bisikletime kavuşsam:D
Dişli lastiklerimde geldi ama hala sürme şansım olmadı,sabahları çıkarken seviyorum kuzumu:D
Şimdi işten dönünce yeni jantlara göre frenleri ayarlııcam,sabırsızlanıyorum bee:D

@afd92

Bunlar zaten vardı Faruk:DSinop'ta unutmuştum ,yeni yolladılar.Birinde slick lastikler takılı,ötekinde dişli lastikler.Sana hayrı yok yani:DAma slickleri bir ara değiştirmeyi düşünüyorum.Sana haber veririm o zaman.Daha incesini alacağım.Yol bisikleti alamıyoruz bari elimizdekini benzetelim

• Beğen
Tepkiler: FarukDemir
bence sen hiç masraf yapma bana sat bisikleti:D
kendine de bi yol bisikleti al:rolleyes: :rolleyes: :D

Alırız bir ara yiğidim,acaba onlar bizim 1.40 lara da olur mu yaa???

acillllllllllllll yardım arkadaslar bisikletin ön lastik 8 in babasını çizio su fatihdeki ünlü bisikletci nerede akort yaptırmam hatda jantı düzeltirmem lazım acele yol tarif ve varsa telefon numarasını yazarmısınız ???? ............................................

@CenkJK1989

adamım gel ben seni götürim telefonda neymiş hemen şimdi götürebilirim itersen yeterki sen iste

http://img257.imageshack.us/img257/2412/image2ih2.png
Bu pazar pedallar nereye yönlenecek bir fikri olan var mı?

Günaydın BİSİKLETFORUM'un güzel insanları..... hayırlı cuma lar ossun herkeşe.......

@VOLKANRR

Eve varmakla benim miskinlik günüm oldu. Sadece Taner eşinden 1 saatlik vize alınca yarım yamalak bir geziyi tek başına yaptı diye biliyorum. Ferdi de işlerinin yoğunluğu sebebiyle fire verdi. Yoksa biliyorsunuz o bir kurtlu, yani yerinde duramaz! Volkan sen niye aramadın, deseydin yaa çayır-çimen yapalım, Waffle yiyelim kısace gezelim diye.

@VOLKANRR

Herkese hayırlı cumalar dilerim.

Abi akşam Ferdi'yi aradım ,garibim hala çalışıyodu,Sinan'ı aradım yemek yiyodu,çıkmam herhalde filan dedi.Bende Hatun'dan 1 saat izin almıştım zaten.Bizim oralarda takıldım işte.

Neyse bir ara görüşelim artık yaaa....

Geri