Scudo Sports

Gezici Team-İstanbul

Kardeşim,hakikaten özledik seni bee.
Festival nasıl gidiyor.Umarım senin için çok iyi olur.Tadını çıkar memleketin.Çok birşey kaçırdım diye düşünme,bizde burdayız gittiğimiz yerlerde burda.Seninle de beraber gene gideriz.

Timde seni seviyor canım.

Gezici Tim globalleşti sayende :D

Scudo
Ses gelmiyooor,ses gelmiyooor:D

Nerdesiniz millet?elmaaaaaaaaa,çıkın artıık:D

iyi akşamlar team
bu akşam iş dönüşü metroda aykutu gördüm ayaklanmış maşallah alçısıda alınmışş.
team rüzgarına kapılır yakında ;)

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
Selam gurup ne zamandan beri yokum piyasada beyavv:p haftaya bişeyler ayarlayalım olmuyo böyle;) gurubu özledik beyavv mervede gelmiş sanırım bi ersenimiz eksik onunda gelmesine onbeş gün kadar bi süre var.Nasıl geçer bu onbeş gün:rolleyes:eek:nun yerinede pedal basarız buralarda bi pedal benim için bi pedal ersen için:D

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
@merveö

Kurtlu olan ferdi:D yarın belki incebelli yaparız bize sormamış gerçi ama:p Eğer gidilirse ferdi kanki arar zaten bizleride.

http://img257.imageshack.us/img257/2412/image2ih2.png

Bu akşam buraya gidelim mi?
Bir grup motorize gençliğin buluşmasına, mangalda var!
Ne dersiniz? Bana fevkalede uyar,
tanıdık yüzlerden bir VolkanRR olacak sizler için!

işte mekanın bilgisi:
http://imaj.at/45689.jpg

• Beğen
Tepkiler: CenkJK
İyiyiz de bakar kör falan değilsiniz değil mi?:D

erken çıkarsam kesin gelirim sevgili büyüklerim canım ablalarım..

Neyi görecektik ki:DBirşey gören var mı?Ben anlamadım yaw:D

Şaka şaka,akşama doğru belli olur abi benim.Güzel olur ama,2teker dayanışması tadında.Belki birileri motorunu verir bineriz:DBizde bisikletleri veririz onlara.

@Dinamo

bende gelmek isterimde sinan abi nerde saat kaçta nerede buluşcaz yada ben nere gelem :)

@CenkJK1989
VolkanRR ile iletişeceğiz ve bir saat ve nokta belirleyerek birlikte bir sürpriz vari gidiş yapacağız. Bu nedenle lokasyon ve saat tam belli değil şuan, şayet internet içinde olmayacaksan iletişim bilgini özelden geçersen sana bilgi verebilirim. Zaten buralardaysan konuya bilgi geçeceğim. Ben buraya bu akşam gideceğim bir mani olmazsa...

Geri