Scudo Sports

Gezici Team-İstanbul

Scudo
http://img257.imageshack.us/img257/2412/image2ih2.png

Abi bu Pazar'da ben yokum sanırım.Ferdi biliyosun abi durumu,kendimi affettirmem lazım:DC.tesi'den kaçarım bir geceliğine bir yerlere artık!!

Yattı benim Belgrad işide:(

http://img70.imageshack.us/img70/6299/image3ys8.png

Heyt yavrum bee,takım ruhu budur işte:D

Birimiz hepimiz,hepimiz birimiz için gibi olmuş.Hafta içi bir şeyler ayarlayalım diyecem ama bu hafta hep böyle yağmurlu geçmez umarım.

o zaman doğal olarak sizler olmadığınız içinde bende hiç mi hiç yokum :)

Arkadaşlar yüksek tansiyon belası çıktı başıma, eee yaşlandık bea 38 oldum.
Sizin gibi genç değilim :rolleyes: diyeceksiniz kii abi sen dere, tepe, yol, yokuş falan dolu dizgin gittiğin çok oldu 3 aydır neft yağı sürülmüş at gibisin, estafurullah :rolleyes:
Olsun arkadaşlar artık olayı hafife almamak gerek, yüksek yansiyon birçok problemi bereberinde gitiriyor. bir nabız saati almak gerek en başta, bundan sonra nabza göre şerbet devri başladı benim için hehaa:D
Gideriz h.sonu bir yerlere canım aceleye mahal yok!

evet abi artık dediğin gibi daha dikkatli olmak gerekiyor. sen bize değil biz sana uymalıyız.........

• Beğen
Tepkiler: CenkJK
tmm tmm gidelim valla aslında pazarları fiks günümüz olsun 2 kişide olsak bir yerlere gidelim hatda sinan abi sen kıyıköy filan diyordun cumartesi akşamından çıksak çadır mangall ohhhh bu arada abi sizin abant gezisi nasıldı ??

@Dinamo

Abi bi doktora git bence hemen,erken teşhis hayat kurtarır.Bir kaç kere tansiyon ölçtürüp yüksek diye karar verme.Moralini bozma yani.Tansiyonun birçok sebebi olabilir.
Kendine iyi bakarsın bundan sonra:D

sen o kadar kavak yokuşunu çık önde sora yukarda otobüs durağında yarım saat otur sora tansiyon var abi bırak bu işleri o gün arkadan solladın bizi :) senden daha 30 tane ferrari çıkar :)

@CenkJK1989
Kardeşim sağol iyi moral verdin. Zaten psikolojisini bozuyor insanın bu durum. Beslenmeye dikkat, fazla kilo yok, zaten alkol ve sigara mazallah, tansiyona iyi gelecek besinleri almak ve sporla sıkıntı yaşayacağımı pek sanmam. Bundan iyisi zaten şamda kayısı olmakta değil mi?:cool:

aloooooooooo
kardeslerim
liverpool kaan ben kepce
giremiom burada nete
zaman olmuyor
bize verdikleri neti ise 10 ulkenin toplam 150 civari insai ve 100 e yakin gorvli kullanio zaten insaninda aklina gelmio nete girmek
gezin beni ozleyin

ayrica burada bisikletleri ve pro adamlari gorunce bizim nekadar takintili oldugumuzu gordum
kesin yorum yapmka icin biraz daha inceleyecegim
takintili:
1.adamlarin bisikletler oluyor.
2.kompenentlerle ilgili bizim kadar takintili degiller.
3.bisikleti hafifletmek uzerine bir biisklet sevdalisi ile konustum.
yarisci degilizki dedi. :)

mutlu olduklari durumlar.
trafikteki araclar zor bir durum olmadikca biribirlerini sollamiolar
guvenlik seridinde ne araba ne de cop var.
veee bisiklet ile insani asfaltta goren duruyor yol veriyor.
kisacasi imkan var takmiyorlar bisikletler anadol
bizde imkan yok bisikletler ferrari :)

yavruzzzzzz
ferdi
sinan
taner
merve
kivanc
veee tum gezici tim
i love you

adamım nasılsın ne kadar zaman kaldı kendini özlettin olum yaa.. bizim içinde gez.. sana tophanede verdiğim dalgayı ne yaptın bak doğru söyle.... benim formayı unutma ben anlamam.... unutursan da gelme.. orda kal....... kendine iyi bak aslan parçası.. seni seviyorum.....

Geri