Scudo Sports

Geyikbayırı köyü "Antalya"

@emin demirpolat

Antalyada tur serisi devam ediyor :D
Macera, keşif, korku, heyecan dolu Geyik bayırı gezimiz harika bir deneyim oldu.
Bahtılıda rakım 10 veya 15 dağların eteğinde bahtılıdan sonra rampalar başlıyor eğer durmazsanız feslikan yaylasına kadar yorucu bir yolculuk cok dik rampalar var...
Yorumunuz ve beğeniniz için çok teşekkürler, sağlıcakla kalın selam ve sevgiler :)

• Beğen
Tepkiler: emin demirpolat
Scudo
İnşallah turlarınız böyle devam eder, özellikle yaz tatilini antalyada geçirecek olan arkadaşlar için rehberliğinize ihtiyacımız olacaktır. Kdz ereğliden bisikletciler olarak biz de katılmak isteriz.

@Kadir AYINTAP

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
@emin demirpolat

Antalyada gezilecek cok parkur var, ama yazın sıcağı burda insanı maffediyor, antalyada bisiklet gezileri için en ideal mevsim, ilkbaharla sonbahar..
Antalyadaki en yeni bisiklet gezimiz alttaki linkten görebilirsiniz...
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=83752

Sizin geziniz çok güzel olmuş.Dün fotograflara baktım çok güzel gözüküyordu,sabah saat 10 gibi ben de yola çıktım yaklaşık 3 saat gittikten sonra geyikbayırı köyüne vardım.Geyik bayırından antalyaya 2 saatte döndüm.Güzeldi yollar dogası falan ama yokuşları çok zordu.neyse birdaha gittigmde bende fotograf çeker konu açarım ;) çok yorulmuşum cigerlerim ve sırtım hala agrıyor.Ben km sayacı takmamıştım bisiklete acaba siz gittiginizde kaç km yaptınız?bu arada size teşekkür etmek istiyorum bende o yol ayrımında geyik bayırı alabalık restaurant tınamı dönsem yoksa saga mı gitsem dedim sizin yaptıgınız hatayı hatırlaım ben saga gittim dogru yola gittiim.

• Beğen
çok güzel kareler çekmişsiniz.bu arada ufak birde kaza atlatmışsşnız geçmiş olsun.paylaşım için teşekkürler.ayaklarınıza sağlık...

• Beğen
@latif.07

Çok teşekkürler.. fotograflardan ilham alıp yola çıkmanız beni sevindirdi... sola sapsanızda yine geri gelecektiniz :) dediğiniz gibi rampalar çok yorucu eğim oldukca fazla ama dönüşte rampa inişi sırasında yüzünüze vuran rüzgar harika bir duygu sırf bunun için tekrar o rampalar aşılır emin olun... sizinde elinize ayağınıza sağlık fotograflar olsa sizin gözünüzdende geyip bayırını görmüş olurduk :) sağlıcakla kalın selam ve sevgiler :)

@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ

çok teşekkürler beğendiğinize sevindim.. ufak bir kaza yaşadık Allah"tan ciddi bir durum olmadı verilmiş sadakamız varmış... yorumunuz için teşekkürler sağlıcakla kalın selam ve sevgiler :)

Ayaklarınıza sağlık oldukça güzel bir gezi olmuş, ikinizide tebrik ediyorum. Bisiklete binmek için ülkem oldukça güzel parkurlara sahip, bunu bir kez daha anlamış oluyorum bu geziniz sayesinde.

• Beğen
1998 yılında b.onat caddesinden giderek aynı rotayı yapmıştık anılarım canlandı. Çok teşekkür ederim.

• Beğen
Kadir Bey, Güzel Antalya'nın yine harika bir köşesini bize gösterdiğiniz için teşekkürler. Resimler ve paylaşımınız için Ankara'dan kucak dolusu teşekkürler. Ayaklarınıza sağlık.

• Beğen
@iskoc

çok teşekkürler beğendiğinize sevindim :) cennet vatanımızın her yeri birbirinden güzel yeterki kıymetini bilelim.. sağlıcakla kalın selam ve sevgiler...

@Burhan Özyılmaz

teşekkürler :) gözü çıkan iç lastik hayatta ama dış lastik mefta :D

@Cemre Can Süral

çok teşekkürler kocaeliye selamlar...

@baranozhan

eski anılarınızda kalan turunuzu fotograflarlada olsa tekrar canlandırmış olduğumuza sevindim :) sağlıcakla kalın...

@Cüneyt HOCAOĞLU

Cüneyt bey güzel antalyamzın harika bir köyüne fotograflarlada olsa eşlik bize ettiğiniz için teşekkürler :) sağlıcakla kalın selam ve sevgiler :)

@Fatih Sert

Çok teşekkürler.. sağlıcakla kalın Mevlana şehrine selamlar sevgiler :)

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
harikasınız.. tek kelimeyle birlikte Antalya da tekrar bir tur yapmak dileğiyle Kadir abi :)

Abi yine şahane bir tur daha yapalı 2 sene olmuş ama daha yeni gördüm. Senin tur yazıların sabit konu haline getirilmeli bence herkesin görmesi lazım :). Mayıs başı 6-7 günlük Antalya kaçamağı yapacağım, Uçansu ile buraya muhakkak gitmek istiyorum. Siz de olsanız beraber yapsak mükemmel olur bence. :)

@Zeki.Alper

Teşekkürler Zeki yorucu bir gezydi ama bir o kadarda zevkli süper yerler hayran kalmamak elde değil... istanbuldan selamlar :)

@Samet Koç

Samet kardeşim beğeni ve övgülerin için çok teşekkürler :)
Ben Antalyada sürekli ikamet etmiyorum arada bir gelip bazı merak ettiğim ve tavsiye edilen noktaları gezip dönüyorum :) bu seferde bisikletsiz gelip biraz kaldım ve emanet bisikletle sadece bir kemer gezisi yapabildim şimdide istanbula geri geldim bu anda size istanbuldan yazıyorum... dediğiniz tarihte orada olabileceğimi sanmıyorum keşke olsam tercihim uçansu olurdu ama günü birlik değil cadırlı kamplı 2 günlük bir gezi sizinle yapmak isterdim ama dediğim gibi orada olacağımı pek sanmıyorum :( umarım uçansu şelalesini görürsünüz... bu arada geyik bayırı köyünün hemen arkasındaki dağ o yörede geyik sivrisi veya sivridağ olarak anılıyor mtb ile gidip konaklamalı bir gezi yapmak lazım harika bir yer orayıda tavsiye ederim :) ilerisi için görmek istediğim parkurlardan biri... sağlıcakla kalın...
bu arada konuyla pek ilgisi olmasada altaki linkte bulunan videomu izlemenizi tavsiye ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Samet Koç
Turlarınızı keyifle takip ediyorum. Antalya 'ya geldiğinizde haberdar ederseniz size yoldaşlık yapmak isterim.

• Beğen
@N. ÖZÜTÜRK

Çok teşekkür ediyorum :)
Umarım Antalyaya geldiğimde sizin rehberliğinizde farklı bir rotada pedal çevirmek nasip olur diyorum :) sağlıcakla kalın görüşmek üzere...

@b.naz

Çok teşekkürler beğendiğinize sevindim :) ...

• Beğen
Tepkiler: NZM!
Geri