Scudo Sports

Gereksiz süspansiyon

Giray Koç

Üye
Tepki
25
trekking bisikleti için süspansiyonun çok gerekli olmadığını bilmeme rağmen
çocukluktan kalan bir ukte olarak belki, birazda cahillikle ön süspansiyonlu bir
trekking bisikleti aldım.Lock-out unun olmadığını sonradan farkettim iş işten geçmişti şimdi süspansiyonu değiştirmeden dışardan bir ekipman vs. ile bunu kitleme şansımız var mı?

• Beğen
Tepkiler: Selim Esener
Scudo
Amortisörünüzü satıp, 60-70 liraya düz maşa alabilirsiniz. Hem çok daha hafif olur.

modeli sr suntour nex 4110 pek para edecek bişeye benzemiyo ama sizce ne kadardır?

geçen gün forumda rst 50 mm'lik 28 janta uygun amortisör ilanı vardı, 45 lira istiyortdu. sanırım sizinki de o civarda bir fiyat eder; ama sizdeki amortisör 63 mm esneme mesafeli. daha fazla da edebilir.

sizin sorunuz için ise, sanırım maşayı kilitleme şansınız yok. en azından kilitleme mekanizmaları için maşanın içinde dahili bir kilik kolu bulunuyor. sizdeki maşaya bunun montajı mümkün değil.

en iyisi alüminyum bir sabit maşa almanız.

@Giray Koç

Bundan böyle bir şey alırken almadan önce alt yapısını yapmak adına araştırma yapma geregi duyarsınız umarım:)

Önceden araştırdım biraz hani trekking için gerekli olmadığını okumuştum yinede dayanamadım aldım iş işten geçti işte 13 kg falan şu anda bisiklet normalde 10-11 kg olur dedi bisikletçi süspansiyonu çıkarırsan

Doğru demiş :) Bayağı bir hafifler bisiklet :)

Geri