Scudo Sports

Geotech Race

Scudo
@N.Erdem TUGRAHAN

bende spd pedal düşünüyorum ama çok kararsızım geçen hafta bi almaya niyetlendim sonra vazgeçtim bana biraz güvensiz geliyor ama sanırım alıcam :)

Hayırlı olsun bisikletiniz 10,7kg gercekten cok iyi bir ağırlık :)
geotech race veya team kadro ile bende 2. el donanımlardan oluşan bi bisiklet toplıycam ins.. Gerçi race daha yakın geliyor bana, rengi team modeline göre daha güzel bence.

Daha cok olmamış bisikleti alalı ama performans bakımından nasıl? yokuş çıkarken veya inerken herhangi bir dengesizlik oluyormu?

Geotech expert modelinde sert sürüşler için tasarlanmıştır diye bi ibre var
race modeli içinde bu söylenebilirmi? 1,5m lik atlamalar kadro ömrünü bariz bir şekilde azaltmaz değilmi?

• Beğen
Tepkiler: dogu gundogdu
@Blasto
benim önceki kadrom geotech expert'i race geçmemin sebebi ağırlık ve rengi oldu ben kadroda çok memnunum bisikletin dengesi akışı mükemmel 2. el bisklet topluyacaksanız böle bir şey çok uygun ama fren ve dişlilerini zincirini sıfır almanızı tavsiye ederim. Jant ve amortisörleden de çok memnunum :in:

• Beğen
Tepkiler: Blasto
Cevabınız için teşekkurler.
2.el fren ve dişli kullanmada ne gibi bi sakınca var açıklarsanız sevinirim? Gerçi fren ve dişli bisikletin kalbi; fren de herhangi bi sorun çıkarsa kaza geçirmemek elde degil:)

• Beğen
@Blasto

alacağınız ikinci el vites sistemin rublenin ve ayna kolun dişleri aşınmışsa vites değişiminde sıkıntı yaratıyor bizzat başıma geldi ondan söylüyorum sonra birde sıfırını almak zorunda kalıyorsunuzu daha pahalıya mal oluyor arka vitesin yay gerginliği azalmış ve makaraları erimiş olabilir frende ise yağ kaçağı olabilir balataları ve rotorlar işlevini yitirmişse onlarada masraf yapmanız gerekir en güzeli sıfır almak hem garantili hemde sorunsuz olur bindiğiniz zaman aklınız birşeye takılmadan süsresiniz bende ilk ikinci elden topladım daha sonra taktığım bütün parçaları sıfrladım (zamn içinde) benim tavsiyem sıfır almak ilk anda pahalı olabilir ama inanın bana uzun vadede rahat ederisiniz :in:

• Beğen
Tepkiler: Blasto
Önerilerininiz için teşekkurler. Dediğiniz gibi 2. el alıp sonradan yenilemektense sıfır almak uzun vadede daha iyi olur.
En kötü ihtimal çekiş sisteminin modelini birazdaha düşük alıp dengelemeye çalışırım:)

• Beğen
Bisiklet ve donanım harika.. toplamak istediğim bisiklet için bunu model alıcam biraz beni ugraştırcak ama değer :D

• Beğen
Çok güzelmiş gerçekten, kazasız sürüşler

Güzel bisiklet iyi pedallamalar.

Geri