Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

geotech oksijen

Scudo
bu seferde ilk yorum benden olsun bakalım...çok güzel..kazasız belasız pedallar...

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Ayakta nasıl duruyor?

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@SeLiM ESENER

zaten suya kuma gömmek için koydum .. yoksa teline zarar gelse dokunur bana :in: :D

• Beğen
Tepkiler: Selim Esener
fiyat olarak ne düşünüyorsun soner özelden yazarmısın?uygun yollu bi yol arıyorum bende

süpersin dostum istanbula gelince bol bol pedallarız artık. kazasız belasız sürüşler
bu arada o sele pek rahat değil bence:D sonra ilerde bi sorun çıkmasın dikkat et derim:D:D ve gidon bandına da köpüklü bulaşık singeriyle yeni yıl temizliğinin zamanı geldi derim

@Recep Volkan ÇETİNCEVİZ

bu suda giden modellerden değil yaw :D hemen batıyor :D bekliyoruz senın haşin hussarı :D

@matrixod

Ö.M. attım..

@BARIŞ AKAN

Akışkanım seleyi boşver..:D Gidon bantını ve seleyi değiştiricem..Kırmızı beyaz siyah bişeyler ayarlıcaz bakalım o zaman parlatıcam işte bu sexi şeyi :D

@Yunus YILMAZ

Teşekkürler dostum gerçektende ole yanı :D

@ali yaşar

Çabuk kirlenmesi kiri göstermesi bir yandan iyi bisikletede hoş bir hava katıyor..

@Mustafa Volkan Koca

Beyaz yerine kırmızı gidon bantı ve siyah sele düşüyorum..Beyazda olabilir hani ;D

@ali yılmazzz

Siz atamıyorsanız ben itina ile atarım :D , msn adresim sssoneer@hotmail.com eklerseniz ayrıntılı en ince detayına kadar anlatır size webcamda vidasına kadar bisikleti gösterebilirim.

Geri