Geotech Life ....

Kayıt
25 Şubat 2011
Mesaj
53
Tepki
34
Şehir
Samsun
Bisiklet
Geotech
Arkadaşlar uzun bir araştırma ve fikir alışverişlerinden sonra, siz değerli forum üyeleri ile forumumuzun arşivlerinden de yararlanarak tercihimi Geotech Life dan yana kullandım.bu bisikleti tercih etmemin başlıca sebeplerinden biri şüphesiz Türkiye turuna çıkmış bir bisiklet olması ve değerli binicisinin bisiklet hakkındaki harika analiziydi.
Bisikletimi almadan evvel Sedona 321 de çok kararsız kalmış olmama rağmen, bulunduğum yerdeki hafif çukurlu yollar ve parke döşemeler ön süspansiyonlu bir bisikletin bana daha fazla fayda sağlayacağını düşündürdü ve tercihim bu yönlü oldu, iyikide ön süspansiyonlu bir bisikleti tercih etmişim diyorum zira parke üzerinde giderken neredeyse hiç silkelemiyor.
Bisiklet oldukça hafif ve rahat, jel destekli koltuğu ve elcikleri inanılmaz kullanım rahatlığı sağlıyor. 28 '' olmasından ve slim lastik kullanılmasından ötürü bisiklet altınızdan kayıp gidiyor.Vites geçişleri kusursuz çalışıyor.Kısacası oldukça memnun kaldım ve doğru bir tercih yapmışım diyorum.

Bisikleti alma aşamasında yardım eden arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim :)
 
Scudo

ASinanB

Daimi Üye
Kayıt
13 Aralık 2010
Mesaj
236
Tepki
187
Yaş
42
Şehir
İzmir
@Serkan KURAL

aynı durumdayım ben de... sedona 321 ile Geotech Life arasında gidip geliyorum, Geotech teki ön amortisör zemini bozuk asfalt-ya da toprak yolda Sedonadan daha mı yi performans verir. Düz asfaltta amortisörün çok bir performans kaybı olur mu? İki model arasında ağırlık farkı çok mu? Bir de 2 model arasındaki komponent farkı çok mu fazla? bilen arkadaşlar yardımcı olsa....teşekkürler