Scudo Sports

geotech kullananlar yada fotgrafları olanlar burda paylaşsınlar

sercan gündüz

Forum Bağımlısı
Tepki
49
geotech fotoları burada paylaşalım bende expert topluyorum bende paylaşacağim

saygılarrr

Scudo
bende 2 senedır bı işler geldı başıma toplıyamadım ama 1 hafta içinde hazır

Geotech race kadro alıyorum. Ama benimki haziran gibi hazır olur;) Deore, slx, xt karışık olacak...

hayret demekkı hiç kımsede geotech yok mu ya bi galeri kuralım dedık...

@sercan gündüz

Benzer bir başlık vardı, ondandır.

@mehmet aktaş

BEnde yakında ya geotech race yada giant xtc kadro alacağım.Geotech alırsam paylaşacağım resimlerini ama benimki de deore slx xt karışık olacak :D

bende var yeni gördüm
http://img530.imageshack.us/img530/3607/96008872.jpg
By (link) at 2010-09-23

çok güzel bir bisiklet acaba donanımları ve ağırlıkları nedir ben geotech argon u çok merak ediyorum bende salcano nova ezik seri tourney olan bisikletimin ilk kadroyu argon sonra xt-xtr falan karışım yapmayı düşünüyorum sram xo da çok güzel aslında en büyük sorun jant ve fren ne yapsam acaba :D daha para yok ortalıkta kadro parası var :D

sıfır geotech expert kadro ve 2.el xcr maşa aldım .tümseklerden geçerken oluşan takırtıyı kesemiyorum. bilgisi olan arkadaşlardan destek rica ederim.

takırdının nereden geldiğini tam olarak tesbit etmen gerekir dostum.suntour maşalarda hafif boşluk olması normal çoğunda oluyor.furç takımında boşluk olabilir ayarlayıp sıkmak lazım.vites fren kabloları çarpıyor onu duyuyor olabılırsın.yani o kadar cok ihtimal var ki sesin tam olarak nereden geldiğini tesbit etmen gerekiyor.

@Deniz Dikilitaş

Aynısını almayı düşünüyorum memnun musun?

Geri