Geotech fun&Geotech life lady

Tepki
13
Bisiklet
Bianchi
Selam arkadaşlar.. Şu sıralar bisiklet araştırma aşamasında olduğum için, forumun sağ köşesinde bugün başlıkta belirttiğim bisikletlerin reklamını gördüm. Yılbaşına özel kampanya diye belirtilmiş. Sizce bunları değerlendirmeli miyim ? Kullanıcılardan yardım istiyorum..

Scudo

K. Aydın

Aktif Üye
Tepki
101
Bisiklet
Mosso
yani ben çok anlamam özelliklerinden ama o fiyata diğer markalarda aynı donanımda bulmak imkansız gibi sanırım. Ben de bir mtb bakıyorum ama maalesef beklentimin altında bu ürün. Yoksa düşünmeden alırdım.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Ekinci
Tepki
13
Bisiklet
Bianchi
@Kıvanç AYDIN
Acemilik ne kötü bir şey :) Bu kampanya ne kadar doğru acaba? Alışık olduğumuz, önce bindirim ve sonra indirim taktiği değildir umarım bu..

suat akman

Forum Bağımlısı
Tepki
4.828
Başlangıç
1985—86
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
@Erkan Ekinci

Kisisel fikrim bu donanim ve kadro kalitesi ile bu bisikletler 600-700.-TL civari eder normal kosullarda. Hadi 3-5 fazlasi olsun Delta-Geotech isim degeri ile :cool:
Ancak 500.-TL civari icin iyi bisikletler. Sonucta sadece maxxis lastikleri almak isteseniz cifti 120.-TL civarindan basliyor...

• Beğen
Tepki
13
Bisiklet
Bianchi
@suat akman

172 cm-85 kg lık biri için 42 cm mi 46 cm mi kadro alınmalı ?

suat akman

Forum Bağımlısı
Tepki
4.828
Başlangıç
1985—86
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
@Erkan Ekinci

Sanirim sizin icin 46 cm = 18" kadro boyu uygundur.
Ancak kesin sonuc icin kadro boyu cetvellerini inceleyin ve ic bacak boyunuzu hesaba katin. Kilonuzun bu asamada pek onemi yok!
Kadro boyu icin su siteyi deneyin:

(link)

Inch - cm cevirisi icin ise su siteyi kullanabilirsiniz

(link)

NOT: Ben 1,69 boy ile 18" kadrolu MTB kullaniyorum. Aslinda 17" daha iyi olurdu. Ancak aldigim modelde 16 veya 18 inch secenegi olunca ben 18'den yana kullandim tercihimi. Bacak boyumun normal boyuma gore biraz uzun olmasi etkendi. Bunun tam terside olasi bir durumdur.

• Beğen