Scudo Sports

Geotech Expert

Tepki
17
Merhaba arkadaşlar. Bu işlerde yeniyim yeni olduğum için ilk başlarda baya bir araştırma yaptım bu işin altından kalkabilecekmiyim diye ama sonra kararımı verdim. Bana en uygun parçaların siparişlerini verdim ve 1 ayda bu çıktı ortaya. :) Fren konusunda yakın zamanda hidroliğe geçiceğim için jantları buna uygun aldım. :in:
Buyrun resimler Eksik olan veya uygun olmayan parçalar varsa uyarırsanız bende düzeltirim. :D
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Teşekkürler. Bol Pedallar...

Scudo
Hayırlı olsun güle güle kullanın , bir zamanlar benim expertimde böyleydi sonra yavaş yavaş full deore sisteme kadar ilerledim hidrolik filan toplaması en zevkli kadro geotech expert :)

• Beğen
Tepkiler: Umut COŞKUN
Fiyat/Kalite bakımından en uygun kadro Geotech expert bence. Yakın zamanda Hidrolikle beraber deore yada sram x7 set almayı düşünüyorum . Şimdilik idare ediyor :D

Güzel bisiklet.Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Hayırlı olsun bisikletiniz çok güzel bir renk uyumuna sahip.
geotech expert renk olarak gerçekten çok hoşuma giden ve önceden kullandığım bi kadro.Almayı düşünenlere tavsiye ederim

• Beğen
Güzel kadro ben de aynısını kullanıyorum.vites tellerinin fazlalıklarını kesip uçlarına kapsüllerini takarsanız daha güvenli olur ve daha şık durur.selamlar

Elimde kapsul olmadığı için kesmedim uçları dağılmasın diye, kapsul yerine başka ne kullanılabilir ?

Hayırlı olsun. Zamanla çok daha iyi olacağına eminim. Öğrenci bütçesi durumunu çok iyi biliyorum.
Sevgiyle...

güle güle kullanın

Geri