Gelibolu - Çanakkale Gezisi

Barbaros

Forum Demirbaşı
Tepki
193
Merhaba Dostlar,

Biliyorsunuz 5 Temmuzda emre ile gökçeada gezisinden dönmüştük. Bir ay geçti bizim kanımız yine kaynadı. Gidiyoruzz !!!! :)

Yarın aksam 12.08.2005 te saat 24:00 de aksam yola cıkıyoruz. Bu sefer geizmiz 18.08.2005 sabahına kadar sürüyor. 5 gün 6 gece olacak. Rotamız gelibolu yarımadası. Bütün şehitlikler, anzak koyları vs vs.

Geçen seferki gezimizi okuyan üyelerimizden biri yazı üslubunuda çok beğenmiş. Kendileri sağolsunlar bize sponsor gibi destek çıktılar. Biz harita nerden buluruz detaylı diye düşünürken emre ile.

(link) bize tüm bölge haritasını verdi. Bırakın bunu yanımıza bisiklet aparatı ile birlikte 1 adette magellan GPS cihazı verdi. Gideceğimiz rotanın tüm önemli noktalarını içine yüklediler. Bugün aksam 1 sat kadar özel gps kullanım kursu verdiler.
Ayrıca çok şıkta 2 adet üstünde mapist ve bisiklet lastik izi birleştirilmiş t-shirtler bastırmışlar onlarıda aldık. Ayrıca turkcell shuboadan da iki adet örnek t-shirt emre sayesinde bizim oldu.

Gps makinasi direk uyduya baglanarak bize tüm haritayı ekranda gösteriyor. İstediğimiz km yukseklıkten bakabılıyoruz, tüm deniz tepe yukseltıler, uydudan bıze onlıne gelecek.

Bu sefer cok yoruldugumuzda (Gökçeadada oldugu gibi) ilerde tümsekmi var yokuşmu var direkt bileceğiz. Pusula ile anında yön saptama olacak. 25 uydudan en az 4 tanesını kesın goren Gps bize çok avantaj saglıycak. Belirli noktalarda kayıt yapıcagız ve döndüğümüzde bilgisayara baglayarak tüm gezinin detaylı yol haritası cıkacak.

Mapist sitesinde yazımızı ve resimleri döndüğümüzde yayınlayacak. Turkcell sponsor olursa altında isimlerimizin oldugu detaylı bir yol haritası bile hazırlanabilir ama o kesin değil.

Son hazırlıklar yarın. Öğleden sonra yeşilbisiklete ugrayıp lastik şişirme, eksik tamamlama vs vs...

Kamil Koç alırmı bisikleti almazmı derdini ise sanırım aştık. Çünkü emre bugün Kamil KOç Halkla ilişkilerden bir beyle görüşüp durumu açıkladı. Görevli kişi ismini verdi. Bir şey olursa diye numarasınıda vermiş. Ataşehiri arıyorum simdi ben akşam için sizi karşılasınlar haber vereceğim demiş... Bakalım :)

Resimleri ve yazıyı bekliyiniz efenim...

Görüşmek üzere...
Barbaros.

Scudo

roadworms

Üye
Tepki
58
En çok tur yapmak istediğim yerlerden birisidir Gelibolu yarımadası.Hadi bakalım abi allah kazasız belasız vede keyifli bir tur nasip etsin.Fotoraf kesin bekliyoruz.

behcetatinc

Forum Bağımlısı
Tepki
1.266
Merhaba Barbi,

Akşam Kamil Koç Ataşehir'e bisiklet ilemi gideceksiniz.Cevabın evet ise güzergah üzerinde buluşup oraya kadar size eşlik etmek istiyorum.

selimcan

Aktif Üye
Tepki
179
Barbaros ve Emre size iyi yolculuklar , umarim bir daha ki sefere ben de katilabilirim
yaniniza tabii kabul ederseniz...

reproset.com.tr ve canakkale.org adreslerinde işinize yarayabilecek şeyler olabilir bu
arada..

Pedaliniza kuvvet cocuklar...

magirus

Üye
Tepki
5
Merhaba Barbi,
kazasız belasız bol sponsorlu gezinizde şans yanınızdan eksik olmasın :)
keyifli yolculuıklar

five

Part time turcu
Tepki
3.831
Başlangıç
2004—05
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Şehir - Tur
İnsana çok farklı duygular yaşatan keyifli bir ortam. Bence çok güzel bir tur güzergahı. (Daym -ki kendisi emekli istihkam subayıdır- oradaki siperlerin yenilenmesi ve belirlenmesi işiyle uğraşmıştı Gelibolu'da görev yaptığı sırada. Ben de o siperlerin içine girmiştim ortaokul zamanımda. ) Ne zaman yolum düşse (veya yolumu oraya çevirsem) her birinde ayrı hikayelerin olduğu mekanlarda bulunmak bana heyecan ve mutluluk verir.

Size kazasız ve keyifli turlar dilerim.
İnşallah bir gün biz de iki tekerlek üzerinde o oralara gideriz.

::Ayrıca sponsorluk olayına da hem sevimdim hem de bunu düşünen insanları takdir ettim.
Murat

Barbaros

Forum Demirbaşı
Tepki
193
Hepinize teşekkür ederim. Güzel bir tur olucak inşallah.

Bu arada behçet saat 23:00 de biz ataşehir kamil koçta oluruz. Orda görüşmek üzere. Moral olur gelmen. Teşekkür ederim.

Barb.