Scudo Sports

Geleneksel 2. Yıldız Korusu Şenlikleri

@hdeveci

valla harun abi bende hafiflik ugruna biseylerden feda edicem :) mesela forma giymicem artik :D yada artik neler yapabilirsem hehe

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
Scudo
Semra hanım ne öyle bir filme çıktınız figuran olarak ben Belgrad'a gelmiyorum falan.Böyle bir şımarmalar bir filimle star oldum sanmalar.İnanamıyorum yani Mustafa okusa çok gücenir bu laflara bir yeşilçam emekçisi olarak.

@msconfig

yok zahmete girme benim için...

bi ben anlamıyrm :eek:

onu da 3-5 seferde idrak ediyorum :)))))

@acumur

ahmetcim icim kan agliyor ama yapicak bisey yok, bu yeni generasyon boyle, ikitane objektif gorunce "ay olmaz" uf yapmam" gibi tepkileri verebiliyorlar :)
alistik be artik

• Beğen
Tepkiler: semrta
@acumur

@msconfig

off diecek bişi bulamadım :)

@acumur

kopman cok dogal ahmetcim
bizler prof insanlariz ve prof insanlar cok iyi koparlar :)

Pazar günü gelmeyenlere büyük cezalar verilecek haberiniz olsun.(Mustafa profesyonel ciddiyet moduna geçelim canım):cool:

@acumur

moda gecilmistir:)
suandan itibaren modda oldugumu bildirmek isterim...
pazar gunu gelmeyenlerin lastiklerini patlaticam :boese157:

• Beğen
Tepkiler: acumur
@msconfig

@acumur

@msconfig

:))))))))))

evet yetişemiyrz :)

pc başında kalakaldım çizime oturamadım..

haydin iyi akşamlar herkese arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: acumur
@hdeveci

harun abi benim bisiklet kayit olayini gundemden dusururseniz(ki pek sanmiyorum) sizide profluk mertebesine cikartirim :)

Mustafa ben hallettim kayıt olayını senin bırak öyle dağıtma hemen profluk falan.Hem Harun bey başka bir gezegenden,misafir o;)

• Beğen
Tepkiler: msconfig
@acumur

demek hallettin :D kayit yaptirdin yani beni :) hehe
yok canim zaten biz versekte prof olmaz yani... deniyim dedim tepki ne olucak diye :)

@hdeveci

:) Evet,yakıt olarakta çay kullanıyor bunlar ve çok yakıyorlar her durakta çay alması lazım oluyor.Karbonu olmasa çekilmez yani:)

• Beğen
Tepkiler: msconfig
@acumur
ahmet yukardaki benden alıntıyı nerden buldun:)ben dusunmustum sen gormussun hayrettt :) profesyonellık bu olsa gerek :) benım dusunemedıklerımı gorebıliyorsunuz,bizim gezegende bunlar yok mesela :)

@hdeveci

Harun'cuğum buna bizim jedi dünyamızda 'mind trick' deniliyor.Uzun yıllar ve ciddi bir adanmışlık barındırır içinde,kolay değil anlıyacağın:cool: :)

• Beğen
baya baya adanmıs durumdasınız:) molekuler transportasyon bisiklet aracılıgıyla yapılıyor demı :)

Kafi derecede açıklama yaptım kanaatindeyim daha fazla konuşmam doğru olmaz.:)
Siz bu pazar cezalısnız anlaşılan,kendinizi playstation oynamaya odaklamanızı tavsiye ediyorum.

• Beğen
Geri