Scudo Sports

Geleceğin moderatörü

Scudo
benim ilk bisikletime benziyor oturuyorsun sırtınıda veriyorsun gerile gerile breeeeh

Yapana helal olsun .. Çok başarılı bir tasarım bence..Yıllar önce (Almanya'mıydı hatırlamıyorum) Shimano Bicycle Design Contest'e davetli olarak gittiğimde benzer tasarımlar görmüştüm..

Acaba sürüşü nasıldır bu bisikletin.. Deneme fırsatın oldu mu?

Selamlar..
Gürsel

eklem noktaları biraz zayıf olmuş.benim gibi ağır insanların kullanımı için uygun değil :)
ancak sele yüksekliği tatmin edici ve gidon borusu choper motosikletlerinki ile benzer olduğu için hoş bi havası var. insanın bisiklet kullanırken oturuşu-duruşu değişiyor.böyle bir kasılma-kabarma geliyor ister istemez :D

masallah masallah abı zamanın en ıyı resmı olsa gerek yakısır abımıze abı bır sey sorucam resmın uzerındekı parmak ızlerı o zamandan kalma mı :D saygılar abı

Bendeki biskletler (3 tekerden sonrası) Haşim İşcan geçidinden alınan Çitlembik, sonra pinokyo, Kozyatağı Carrefourdan Crocodille idi.

Geçen Pazar, Heybeliada'da çok çok iyi durumda bir Pinokyo'ya rastladım..
Orjinal pedallar, arka bagaj, çamurluklar herşey yerli yerindeydi...

Hatta hatta seleye tutturulan takım çantası bile üzerindeydi..

Arayanlara duyurulur..

of of of çok iyi yaaa.hele ki selenin altında sallanan takım çantası.abi kim o kadar iyi koruyabilir yaa..
helâl olsun vallahi....

Database deki eskiden yaşadığımız sorunlardan resimlerin bazıları maalesef silinmişti. Eklemiş olduğum resim BU konudaki 3. mesajdaki resimdr.

Geri