Scudo Sports

Geleceğin moderatörü

behcetatinc

Forum Bağımlısı
Tepki
1.253
Arkadaşlar,çoçukluğumdan belliymiş kilolo,bisiklet sever ve moderatör olacağım :D

http://img75.imageshack.us/img75/7200/img0001fn8.jpg

• Beğen
Tepkiler: sare
Scudo
heheeh..seledeki konforda bak..sırt dayamalı:D

Ufacıkmış........O zamanlar ne kadar büyük görünür dü gözüme :eek:

Kutlarim seni Behcet.
Ne guzeldi o bisikletin vitesleri, cikir cikir gecerdi, iyide bunun km. saati yok, nerede Behcet km. saati.

• Beğen
Polo hayalimde sahip olmak istediğim yegane bisikletti. Çok da sevimli bir çocukmuşsun abi. Bu arada Behçet'in saçlara dikkat. ;)

Sevgiler

MFG(+)

• Beğen

Bu mesajı, yeni Trek'ini almadan önce yazmışsın besbelli Turhan abi :)

Benim de aynı tarzda (ama markası Kalkhoff idi) bir bisikletim olmuştu. Sene 1977. Göbekten vitesli idi. Arka fren kontrapedal'dı.
Bir süre sonra vites 3'te iken teli kırılmıştı. Hem de göbeğin içinden.
Yaptıramadık o zamanlar. Hiç yokuş çıkamazdım. Vitessiz Bisan'larla düzde yarışırdık da, yokuşta iş biterdi.
Bi de direksiyonu çok yumuşaktı. Direksiyonu bırakamazdım. Aslında şimdi de bırakamıyorum.
O bisikletle fotoğrafım yok maalesef. Benim zamanımda fotoğraf makinesi henüz icat edilmemişti. (Çok mu abarttım?)

Mesajım, yeni nesil (SòLdièR_ßuLuT) mesajının altına güzel düşmüş.
Ben de eski nesilim işte! Yaşlara bakın: 14, 41 :)

Benimde bir zamanlar tintinim vardı.Hala saklıyorum pırıl pırıl duruyor.Oda göbekten üç vitesli...

Harbiden Polo yahu...
Seneler sonra görünce insan bir hoş oluyor...

pinokyosu olan yok mu dostlar yaa..varsa çıkarın şunları ortaya..özledim valla:)

şu göbekten ikiye katlanan bisiklet vardı, o muydu pinokyo? :unsure:

evet ya o kadar uzun zaman oldu ki..o bahsettiğin katlanma hadisesini de hayal meyal hatırlıyorum:)

Zaman zaman sahilde görüyoruz,ancak çok iyi durumda değiller.Doğruyu söylemek gerekirse bende hurdacılarda filan polo arıyorum.Bulursam alıp toplamayı düşünüyorum..

:)

hahahaha
çok hoş raslantı....arkadaşlardan biri polo benzeri bir bisiklet toparlamıştı.ilginç bi şey olmuştu. geçen günlerde fotoğrafını çekmişti.
"ne bu" dedim.
"biskleeeet" dediler ve eklediler "evde yaptık"

ama gidon olarak sanırım poloya kadro olarak da pinokyoya benzer....

bulabilirsem o fotografı siteye ekleyeyim...

Geri