Scudo Sports

Geçmiş olsun Lütfi Abi

Serdar TEBER

Forum Bağımlısı
Tepki
1.281
Arkadaşlar, az önce öğrendim. Erdoğanlar Bisiklet olarak bildiğimiz Lütfi abi anjiyo olmuş ve bir damarına stent takılmış. Şimdi durumu iyiymiş evde dinleniyormuş, bir kaç gün içinde işinin başında olacakmış.
Kendisine buradan tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bir an önce ayağa kalk ve yine dükkanının başında ol sevgili Lütfi Abi.

Scudo
Geçmiş olsun Lütfü abi, seni o güzelim dükkanın başında içeri biz girdiğimizde hoş geldiniz gençler diyerek karşılamanı bekliyoruz. ;)

Tekar geçmiş olsun...

Saygılarımla

Dün Lütfi Abinin durumunu eşinden öğrendim,moral vermeye çalışıp geçmiş olsun dileklerimi ileterek görüşmeyi bitirdim. Fakat bunu forumda paylaşıp paylaşmamakta kararsız kaldım.

Bu sabah telefonum çaldığında ekranda "Lütfü abi" yazdığını görünce çok heyecanladım.Telefonu açtığımda biraz yorgun bir ses tonu olsa da Lütfi abinin sesini duyduğumdaki sevincimi anlatamam.

Lütfi abi tesadüfen rahatsızlığının tespit edildiğini, erken tespitin hayati öneme haiz olduğunu ,operasyonun gayet başarılı geçtiğini,biriki güne işinin başında olacağında söyledi arkadaşlar.

Bütün bisiklet camiasına ,ailesine ve kendisine buradan da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Sevenleriyle birlikte sağlıklı,mutlu uzun ömürler diliyorum.

Saygılarımla.

Hayellerindeki bisiklete sahip olmak isteyenlerin biricik Lütfü abisi lütfen çabuk iyileşin bütün dualarımız sizinle, bizleri üzmeyin nolur, sizi çok seviyoruz :)

Ben de acil şifalar diliyorum Lütfü Abi'ye. Sadece esnaflığıyla değil hoş sohbetiyle de biz bisikletçilerin sevgisini kazanmıştır. umarım yakın zamanda dükkanında görürüz yine.

Geçmiş olsun sevgili Lütfi abi, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun, iyi dileklerimiz ve dualarımız seninle...

Bu kadar bisikletcinin iyi dualarıyla eskisinden sağlıklı olacaktır dilerim. Çok geçmiş olsun.

Çok büyük geçmiş olsun Lütfi Abi...

Umarım en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.

Büyük geçmiş olsun abiciği,Allah acil şifalar versin sizi başımızda saglıklı bir şekilde eksik etmesin.Gözünü seveyim dur daha yeni tanıştık sen bize lazımsın kendine iyi bak.

Çok Geçmiş olsun Lütfü Abi..
Acil şifalar diliyoruz..
Ayrıca durumunuzun iyi olmasına da çok çok sevindim ;)

gecmiş olsun lütfü abiye üzüldüm doğrusu inşallah tekrar en kısa zamanda aramıza döner

@mehmetyesiloren

Canım benim geçmiş olsun.. Babana selamlar ellerinden öperim... Ulaşamadım ona senin numaranı bana özelden atar mısın

Geri