Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@BF Okuru abi bizde de (link) bir iki tane var ama ya araçlar seferde oluyo ya da şoför elletmiyo :D anca yalvar yakar 2-3 kere kullandım :( ama değdi kullandığıma :D bisiklet kullanmasam tır kullanırım :D:koptum:

Scudo
@BF Okuru Keyifler iyi hocam çok şükür. Sizde de iyidir umarım :) Yoğun bu dönemler evet. Arada bakınıyorum konuya da pek az yazılıyor ya da selam verilip çıkılıyor vs :)

@Samet Arslan oooo beyim hoşgeldiniz :D

@BF Okuru abi öyle deme yüksek araç olunca trafikte çok güzel yol veriyolar :D bisiklet üstünde sıkıştırırsınız ha diyerek sıkıştıracaksın bunları :D

neyse ben işime dönüyorum bana bu kadar makara yeter :) iyi geceler herkese :)

@BF Okuru Gelsin gelsin:) Direksiyon sallayalım biraz, özledim oyunu:D

@Samet Arslan Nasıl olsun aynı devam:) C.tesi tur falan, bugün yağmurdan dışarı çıkaramadım kafamı:(.

@acatlikan Ben de epeydir çıkamıyorum malum bisiklet bakımda :D (1 Nisandan beri Decathlonda yatıyor) Yarın gidip bir baskın vereceğim bakalım ne olacak.

Onu geçtim ben bugünkü TUR etabının istanbulda olduğunu unuttum nasıl üzüldüm ya. Bir darbe de akşam yedim. 200 m. ilerde Migros var. Cyclist dergisini getirmemişler bu ay. Neden diye sordum, geçen ay 4 tane gelmiş 3ü iade edilmiş dedi. O tek dergiyi alan da bendim :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Samet Arslan Decathlon meselesini ben de çok merak ettim, inşallah kötü bir durumla karşılaşmazsın:). Sonucu merak ediyorum:).

@acatlikan Yasal haklardan yükleneceğim işte bakalım. Çok canımı sıkarlarsa para iadesi alırım ama pek mantıklı gelmiyor. Yeni bisiklet alamayabilirim çünkü. Yarın gideceğim işte bakalım ne olacak :)

• Beğen
Tepkiler: Can Akan
Oh be sonunda gittim aldım bisikletimi. Bakımı yapıp asmışlar bisikleti öyle beni bekliyordu garibim :)

Bir spd pedal+ayakkabı ayarlayayım da Atilla Bisiklet Takımının kapısını çalayım. Bakayım ne antrenmanlar dönüyor içerde :)

@Ghost Hocam 3-6 ay bakımı normalde ama 6 ayı geçtiği için çalışan arkadaş 2 iç lastik değişim ücreti aldı 20 TL. Şikayetlerimi de çıktı aldığı kağıda yazıp bisiklete yapıştırdı. Bazı viteslerde çıtırtı falan vardı onları söylemiştim. Normalde bakım ücreti 50 TL imiş. Yoğunluk var biraz ama en fazla 3-4 gün sürer dedi. Ne hikmetse benim bisiklet 1 ay durdu...

@Samet Arslan iyimiş çıktı yapıp yapıştırıyorlarmış.
sen sıkıntıları söylemesen sadece Bakım için desen ne yapıyor ?
Biraz uzattım kusura bakma abi

@Ghost Yok hocam önemli değil ne demek :)

Valla bakım için götürdüklerinde neler yapılıyor tam olarak bilmiyorum açıkçası. Bildiklerim ilk kullanımdan ötürü oluşan vites fren tellerindeki boşlukların sebep olduğu sıkıntıların giderilmesi var. Başka bir bilgim yok. Yarış bakımı diye bir şey var ayrıca. Onda da 14 nokta varmış onlara bakıyorlarmış. İrdelemedim pek. Şöyle de bir video atmışlar;

Düzeltme; İki video daha var Rahat kullanım bakımı ve Güvenlik bakımı diye. Onları da atayım şuraya ama temelde içerikler aynı.

• Beğen
Tepkiler: Ghost
Geri