Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@gamzece gizliden gizliye takip ediyom ben devam edin siz :D

@chnkrmz nörüm hacı la rampalarda antrenman yaptım ölüyom öyle sen nörüyon

Scudo
bende çok yüksek bi yokuşu bisikletle kan ter içinde çıkarak karakola araç şikayet etmeye gittim. içeri bile almadılar beni savcılığa yönlendirdi :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@gamzece valla uğraşacak vaktim yok. yoksa peşini bırakmazdım.

@chnkrmz brrrrhh deee :D 1 saat 16 dakka nedir diyecem de al hadi bunu dinle bitir öyle gel :D:koptum::komik:

İyi geceler sevgili gececiler :) bir Irc kanalı falan mı açsak yahu? :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Neyse ya ! Bu gece erken uyuyacağım. Çok uykusuzum. Hepinize iyi geceler arkadaşlar.

@Samet Arslan, Aktif kullananlar gençlerden oluşmaktadır muhtemelen. Ben artık kullanmıyorum oldu yani :)

Gececiler size de sorayım yahu şu konuyu. Benim triban 3ü bakıma vermiştim ben. Yarın 20 iş günü doluyor. Yarın ben gidip adamlara 20 iş günü geçti, bunu değiştirmek istiyorum. Alın bunu yenisini verin desem değişim yapılır mı? Eğer yapılırsa ellerinde triban 3 olmadığı için muhtemelen muadilini yani triban 500'ün yeni modelini verirler. Ne dersiniz, denemeye değer mi?

@Samet Arslan böyle durumlarda daha çok -parasını iade edelim-cilik yapıyor decathlon. arkadaşımın rockriderda vites sorunu oldu, beş aylık bisikleti alıp parasını verdiler.

@Gökhan G. Şu linkte üçüncü bölüm madde 9'da 3 seçenek belirtmişler ve üretici firma tüketicinin isteğini reddedemez diye de belirtmişler.

(link)

Bu durumda para iadesi yapıyorlarsa ben değişim istediğim için değişim de yapabilirler. Haksız mıyım?

vallahi haksız değilsiniz de, denemeniz gerekir. elimizde yok, tedarikte sıkıntı, üretimden kalktı, yedek parça bekliyoruz, kullanıcı hatası, iş günü sayıyoruz deyip işin içinden sıyrılabilirler. tüketici kanunlarının bütün boşluklarını biliyor satıcılar :)

@Gökhan G. Öyle diyecek bir şeyleri de yok aslında. 3-6 ay bakımı için verdim. 6 ayı geçtiğim için 50 tl bakım ücreti almayalım diye yalandan 2 tane iç lastik değişimi yazdı. Kağıda da diğer şikayetlerimi yazdı işte vites çıtırtısı vs. 1 Nisan'da verdim bisikleti bakıma.

hazır konu açılmışken sorayim, mağazalarda 10 liralık ikili presta lastiklerden varmı hiç? internet mağazasında ne zamandır stoklara girmedi, hiç gördünüz mu @Samet Arslan

şimdi baktım da stoga girmiş meret :D :D

bu sefer tırla gelmiş sanki :D stoklayalım sonra on onbeş liralık lastiklere kalıyoruz, dayanıklığı da aynı civarda

Geri