Scudo Sports

Gececiler Kulübü

heyırlı geceler ahali

• Beğen
Tepkiler: Ghost
Scudo
@BF Okuru şükür idare ediyom seni sormalı usta :D

sana bitane daha sorum var şimdi :D
benim ara sıra ön vites en üstte iken bi alta alırken takılıp pedalı kitliyo anlık.
pedalı ileri geri yapınca düzeliyo. bu 20 kerede 1 kere başıma geliyo bu neden olur. zincir falan mı eskidi acaba. :D

@chnkrmz eyvallah kardeşim bende iyiyim sağol.

Aslında o durum bir çok kişinin başına gelir :D çünkü pedalı her zaman aynı sertlikte basamayabiliyoruz ve buda vites değişimlerinde ortaya çıkabiliyor. Hani diyorsun ya @chnkrmz diye işte o zaman pedal ile vites kolunun senkronizasyonunu sağlayamıyor olabilirsin ama bu bir sorun değildir, takılma :D Şimdi böyle dedim diye @gamzece bişeyler söyleyebilir :D

@BF Okuru ozaman başka soru sorayım. bende sorun bitmez :D
arka kaset bazen boşa dönüyor yarım tur. zorlarken hiç sıkıntı yok. hafif çevirirken veya duruyorum tam pedala basarken çat diye bi ses ile pedal yarım tur dönüyor.
kaset mi eskidi kaseti tutan zımbırtı mı aşındı. keseti tutan zımbırtının içinde bi parça mı :D

@chnkrmz Sorun yok kardeşim, arşiv sağlam :D ÇAT sorunu ruble sanılsada HG-X zincirin bir kusuru olabiliyor. Bu zincirler ve dişliler yapısı gereği ince olduğu için belli bir zaman kullandıktan sonra zincirin bir dişli atlaması sonucu oluyor.

Evdekilerin telefonuyla kaçak giriş yapıyorum
Bisiklet forum alışkanlık yaptı :) ;)
Girmeden yapamıyom

@chnkrmz bir süre daha kullanırsın bu şekilde ama zincir bir süre sonra ruble dişlerinede zarar vereceği için rublede değiştirme ihtimali var. Buna dikkat et.

@BF Okuru geçen bakım yaptığımda çekmiştim bunları.
ozaman yakın zamanda zinciri değiştireyim ben.

IMG20150407230425.jpg IMG20150407231458.jpg IMG20150407233127.jpg IMG20150407233200.jpg IMG20150408001848.jpg IMG20150408002002.jpg

@chnkrmz Zincirin modeli nedir SLX CN-HG74 falan sanırım. Ruble ise Shimano SLX CS-HG81-10 dişliler iyi durumda görünüyor şuan.

@chnkrmz Zincirinde güzelce bir bakıma ihtiyacı var. Bakım yaptığında atlama sorunu kesilmese bile seyrekleşir, model belli değil malesef ama VIA yazısının altında CN ile başlar.

@BF Okuru geçen sefer temizlerken diş fırçası kullanarak güzelce temizlemiştim ama zinciri ayrı olarak mazota mı yatısam ki.

@chnkrmz zincir ile ilgili söylemeyi unuttum, zincirinde bolluk varsa oda yapabilir bu atlamayı, yapabilirsen zincirden bir bakla söküp deneyebilirsin, atlama sorunu kesilebilir. Ben bu şekilde yapıp sonuç almıştım zamanında.

Zincir temizlemek için mazottu, benzindi, tinerdi vs. bunların zincirin ömrünü kısalttığına inanıyorum. İnanıyorum diyorum çünkü bir kaç kez denemek için kullanmıştım sonuç ne olacak diye o ara hiç kopmayan zincirim kopmuştu.
Bu kanıyada ordan vardım. Ben motorex'in bir çok ürününü kullanıyorum oldukçada memnunum. Bu kullanımlar tamamen kişiseldir, isteyen sitediğini kullanır, her madde iş görüyor ama işin derin ve teknik yönü öyle değil. Bundan sonrası tamamen kişiye kalmış.

Benden bugünlük bu kadar kardeşim. Sen sorularını sorabilirsin, ben yarın cevaplarım :D iyi geceler dilerim.

@Ugur Basdag
amanım aman. Dikkatli olalım lütfen :)

Uyudu mu herkes ¿

Ses çıkmıyor kimseden. Tamam o zaman ben de gidiyorum. İyi geceler herkese. Tatlı rüyalar millet !

hayırlı sabahlar :D
bu gün ben bisiklet ile bizim servis aracı ile yarıştım. toplamda 3 km lik yoldu. orada yolumuz kesişti. bizim çaycı ablayı aldı. orada yarışalımmı dedim. ilyas ta tmm dedi :D

start:
vosvogen cady (2011)
corratec x-vert (2011)

finish:
corratec x-vert . birinci geldi :D
trafik ışıkları sağolsun :D

Gececiler klübü gündüz daha aktif olmaya başladı :D

Geri