Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Anonim abi sen kaç saat uyuyon?
Teşekkür ederim abi sen nasılsın görüşmeyeli 2 gün oldu :D
Özlettin kendini

@Ugur Basdag biraz öyle oldu yarın 11 00 de kalkacağım için sorun yok

Scudo
Arkadaşlar bir şey yazıyorsanız taslakta kaydedin site 10 dakika kapalı kalacak şimdi. 10 dakika sonra devam ederiz :D hazır olanlar tamamdır misali mesajımı beğensin de başlayayım :D

@Ghost şükür iyiyim ne olsun sağolasın. :) Benim uyku saatim belirsiz oluyor bazen. Yani nasıl desem 4 saat 5 saat 6 saat bazen 8 saat falan böyle değişiyor. Ama geceleri seviyorum o da ayrı mesele. :D sen kaç saat uyursun peki genelde?

Günaydın @Alperen Haner

@Ghost 1 haftadır 3-4 saat uykuyla duruyordum, bugün de sınav olmadığı için onun da rahatlığıyla doyasıya uyudum:D. Alarmsız uyanmanın tadı da bir başka be:D.

Hadi ben de tura çıkayım bari:D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Anonim benimki de değişiyor ama 4-5 saate düşmüyor çok şükür
@acatlikan alarmsız uyanınca erken kalksan bile uykunu alıyor gibi oluyor insan. Ama alarmlı bi şekilde geç kalksan bile psikolojik olarak yetmiyor ( benim Tecrübe ettiğim bu) bu arada ben de yeni Kalktım

@Ghost Hiç bir zaman alarm kurmuyorum. bir süre sonra insan alışıyor, kaçta kalkman gerekirse o zaman kalkıyorsun. Tavsiyedir, deneyiniz.

• Beğen
Tepkiler: Can Akan ve Ghost
@Ghost @gamzece Alarm olmaz ise ben istediğim saatte kalkamıyorum. Biyolojik saat bozuk galiba:D.

@mehmet.ali Abi Kayseri merkezde nerede o kadar rampa var ya?:) Hacılar falan mı yoksa?

benden gece için performans beklemeyin tur fotoları için link vereceğim sonra :)

haydi ben yatıyom vekaleten @gamzece ilgileniyo :D patron o artık :D

Bu gün buralar sessiz sakin...
@Anonim abi gece 10 dakikalık arada uyuyakalmışım :snzdglsn:

yorgunum dostlarım yorgunum yorgun.
eyi geceler. uzun bi turun ardından eve akşam 9 da geldikten sonra anca kendime gelebildim.
nasılsınız inşallah :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy ve Ghost
Geri