Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Neden bizim yolculuk için kullanabileceğimiz hollanda tarzı basit ucuz bisikletlerimiz yok? Bisikletler neden bin lira olmak zorunda?
Neden şöyle 300 liraya camurluklu ince ama yüksek tekerli bisiklet alamıyoruz, alsak yolda binemiyoruz :(

Scudo
Herkese günaydın ve iyi geceler.
Ben zaten vampirim, gece yaşıyorum.

@Anonim

:) Pringles kutusunu ağzımıza dayayıp boğazdan aşağıya yallah yapmıyor muyduk yahu.
Sıfır kirlilik yani.

@Gökhan G.

Orada milyon adet bisiklet satıldığı için sanırım.
Yumurta tavuktan, tavuk yumurtadan hikayesi.
Çok bisiklet satıldığı için mi daha ucuz,
daha ucuz olduğu için mi çok bisiklet satılıyor.

Ayrıca Hollanda'da da bisiklet çok ucuz değil.
Gelirlerine göre kıyaslarsanız evet haklısınız.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan G.
Evet gececi arkadaşlar saatlerimiz 22:00 olmak üzere :) kim var kim yok :D

ben varmişam :koptum:

Şimdi makarnamı yedim ağzınız sulanmasın salçalı soğanlı :D yarınki final için slaytları açtım okuyayım diye(yalandan :D ) işte geldim burdayım ben bu işte ustayım..

geçen akşam bakırköy yaptık arkadaşla. valla ne yalan söylüyüm çok güzel üşüdüm :krsn::krsn:

@MertAG yav yapma böyle şeyler canımız çeker sonra :D sen de yemek seviyorsun sanırım paso tıkınıyorsun :p

@cihan kırmızı Peki bugün yağan kar için yorumun? Ne kar yağdı be... Heryer yarım saatte bembeyaz oldu örtü gibi süperdi ve hava epey kırıldı yani iyi oldu böyle yağması. Senin o an pedallıyor olman lazımdı. Sen akşamları çıkıyorsun üşürsün tabii :D

@Anonim

Zayıflamış hali 98 kilo olan bir insandan bahsediyoruz burda :D (boy 1.94 bu arada)

annem evdeyken bırakmıyor geçen komşuya gitmişti öyle çıktım evden :koptum::koptum::koptum:
30 yaşına geldik neredeyse ama gel gör ki anne işte :D:D

@MertAG ciddi misin sen? Tamam ama fotoğrafın vardı bir tane, onda öyle görünmüyordu sanki. Yoksa eski fotoğraf mıydı o acaba? Şaşırdım şimdi tabii :D Ama boy uzunmuş o kurtarır işte bu durumu...

@cihan kırmızı seni çok seviyor demek ki :p

ana yüreği soğuğa çıkmama dayanamıyo :D bi ara kafaya koymuştum. aldım bisiklet kıyafetlerimi koştu aldım elimden hepsini çıkamassın dedi :D

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Anonim

İşte o şimdiki halim aynen boy kurtarıyor sen napıyorsun okuyormusun çalışıyormusun ?

@cihan kırmızı Peki bu sadece kış mevsiminde mi böyle yoksa her mevsim mi :D

@MertAG

Ben çalışıyorum ya ne yapayım şu an dinleniyorum işte sohbete başladık çayımı aldım elime yudumluyorum beyler :D

yok şükür ki sadece kış mevsiminde :D başka zaman eve geç geldiğime alıştı :D

Benim hanım kıskanıyor beni''''bende başka hatunlarmı acaba derken!!! meğersem bisiklete gıcık benim bende diyorum yahu bisikletin bazen lastikleri havası iniyor,patlak oluyor arada meğersem sabotaj eden bizim hatunmuş yahu:):) itiraf etti bana geçen..

@kadir aydin

Kadınlardan korkulur demişlerdide bu kadarını beklemiyordum :).

Geri