Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Ben buradayım da, Admin ile Edip beni çok çalıştırıyor. Geçen gün forumun ikinci el ilanlarının karanlık koridorlarında kayboldum, ikisi de yokluğumu hiç hissetmedi. Kasıtlı olarak forumun bi kaç ayarını bozunca fark ettiler kaybolduğumu. :(

Scudo
@Sefa

Deme la öyle, içime dert oluyor zaten hafta sonları.
Az kaldı ama, 1-2 ay en fazla...

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Edip Dinçer

Edıp abı yıllık ızıne mı cıktınız hiç gözükmüyorsunuz? :D Ya da balayına..

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@Edip Dinçer
İçine dert mi oluyor? O zaman devam edeyim, buradaki çalışma şartları insan hakları evrensel bildirisine aykırı! Köleden bir farkım yok burada! :D

Yahu sen benim dediklerime değil, işine gücüne bak. Benim keyfim yerinde. :D

ben de akşam 23.00'den sonra bakırköy-yenikapı transite çıkıyorum. yolda birkaç arkadaşa da rastlıyorum. o arkadaşlardan burada olan var ise selamlar :)

Evet gececi arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız bakalım :) kimler var kimler yok...

Hayırlı geceler arkadaşlar uzun süredir yoktum fakat epeyce değişiklik olmuş güzel olmuş.

Hayırlı geceler ve teşekkürler. Evet gerçekten güzel oldu site yani çok yoruyordu insanı ama şimdi aksine keyif veriyor :)

oo gece klübü. alırım bi dal..
ben yazın çıkıyorum gerçi gece sürüşüne. kışın yemiyo

@BF Okuru şükürler olsun ben de iyiyim işte ne olsun. BF oynuyorsunuz sanırım ben Wolfenstein - Enemy Territory oyuncusuydum uzun zamandır oynayamadım özledim şu oyunu ya :D

@cihan kırmızı her şeye rağmen pedallamak gerekiyor oysa .p

@Anonim soğuğa karşı aşırı hassaslığım var. soğuk suyun altında elimi hissetmiyorum bile :eek:
ama havanın güzel olduğu zamanlarda fırsatı kaçırmıyorum. ama yazın gece 2 - 3 Allah ne verdiyse :ssrtcbya:

@Anonim
Allah iyilik versin, sıkı bir BF oyuncusuyum ve vakit buldukça devamlı oyundayım. Oyunda grafik ve oynanışa önem verdiğim için oyun sayım kısıtlı BF 3-4 ve FarCry 4
Özlediyseniz eğer bu yorum bahane olsun, oyundan bir dal alın :D

@cihan kırmızı Soğuğa karşı en dikkat edilmesi gereken yer, yüz kısmı. Korumayınca insan suratını hissetmiyor adeta. Soğuklarda gerçekten dikkatli olmak lâzım. Şurada yaza ne kaldı zaten :p

@BF Okuru

Amin cümlemize. Ben de sıkı bir ET oyuncusuydum ama işte uzak kaldım epey. Clan FA serverlarında oynuyordum. Günün birinde tekrar devam etmeyi düşünüyorum. Oynadığım tek oyun yalnız. Grafik konusu farklı tabii ki. COD hakkında ne düşünüyorsunuz peki?

@Anonim sırf o yüzden bu zamanlarda sürerken ikitane bandana kullanıyorum :krsn:
yaz gelsede rahat elbiseler giysem artı:acpsnr:
gerçi beyaz uzun kollu ama gerekince kısa kollu olabilen bisiklet tişörtümün altına kot pantol giyincede karizma gözüküyorum oda ayrı mesele :cool:
ayak bileğimide burktuğum için spoada gidemiyorum. bu hafta tekrar başlarım inşallah.

@Anonim
admine ne oldu :) nereye hapsettiniz onu :) konu sorumlusu sayın kartal 1903 :)

Amin cümlemize. Ben de sıkı bir ET oyuncusuydum ama işte uzak kaldım epey. Clan FA serverlarında oynuyordum. Günün birinde tekrar devam etmeyi düşünüyorum. Oynadığım tek oyun yalnız. Grafik konusu farklı tabii ki. COD hakkında ne düşünüyorsunuz peki?

Devamlı oynadığınız bir oyundan uzun süre ayrı kalmak, belli bir alışma süresi istiyor. Buda oyuncunun oyun tarzını etkiliyor ayrıca oyundan soğutuyor. Benim fikrim. Oyunun tüm serilerini oynamış biri olarak COD. Singleplayer modunda gerçekten verdiğiniz paranın hakkını veren nadir oyunlardan biridir. Ama multiplayer modu için aynı şeyleri söylemek bana göre zor. Oyunun multi kısmında çok şeyler eksik neyazık ki. Düzelirmi değişirmi dedim ama aynı tas aynı hamam :) bende Black Ops II'den sonra bıraktım. Arada sırada yeni serilere göz atıyorum ama :kötü: yok. Eski havası yok artık, zaten eski oyuncularınıda kaybetti.

Geri