@Berkay, şu an sana Serkan Hodancı yardım eder sanırım kendisine özelden yazarsan daha iyi olur. Diğer türlü muhabbet arası bu tür yardımlar konu akışını etkiliyor
Sizin oralarda kışın çok fırtına falan çıkıyordu değil mi? Haberlerde falan görüyorum bazen ama güzel olunca da çok güzel olur tabii. Burası şu an soğuk atıştırıyor. Neyse bakalım ben sabah çok erken kalkacağım şimdiden iyi geceler iyi forumlar diliyorum :in:
@Admin
Çaylaksak bir yere kadar!
Sefa, bizim çayları tazele
Sefa koş marketten ekmek al da gel.
Sefa, forumun tozunu al hatta tozunu almakla yetinme adam akıllı bir temizle.
verdim hatta 4 bilgisayar falan kaldı dedi. anlamıyorum bu minnacık telefonları neden kullanmak isterler ben biraz büyük kullanıyorum da xperia z ultra 6,44'' cik sadece.
@Admin
valla uyarı verdiysede ben görmedim sayın admin. zaten bidahada resim müzik ıvır zıvır isterse sana yok dicem bu ne işkencedir. vallahi bi sistemi bu kadar kapatmak bu kadar kısıtlamak bence yanlış. bari bluetooth a izin ver arkadaş..
bisiklet ile gps 3g açık iken sarjı en çok giden, navigasyonu buyuk ekranı ile en rahat gösteren telefon tablet hangisi sizce? garmin vs de telefon fiyatına satılıyor onun yerine ikinci bir telefon alıcam.