Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@MertAG

Anlaşıldı MertAG her şey normal. Deneme deneme. Cihaz kontrol.. :D

Scudo
Ehım kem küm zart zurt. Yatirem ben. Yarın sabah da kalkamaz isem kafayı yerim. Sabah bisiklete binmeyince gün geçmiyor resmen. :p

@Admin

A.s adminciğim nasılsınız iyisiniz inşallah ? :)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@SerkanH

Ben admine yazmıştım bir kere ne hemen üzerine alınıyon onursal üye olmuşssun ammma velakinn.. :D

• Beğen
@Admin
Ben iyi değilim, fenalık geçirmek üzereyim.

şu saatte aptal aypone 6 ya resim atmaya uğraşıyorum ne kadar gereksiz bir alet... bide eşzamanamıdır nedir onu yapınca içindekilerde gitti hatunla dırdır vırvır.. böyle sistemin taaaaa....

en son mail gönderdim 100 küsür tane resmi 14 maille öyle kaydettim .. senin ben üreteni taaaa

Uykum kaçtı, başlık da tam bana göreymiş :) Forumda biraz gezineyim, sonra Let's Be Cops izleyeyim. İyi geceler herkese...

@Deniz Gökhan Tezcan

Hoş geldiniz diyeyim o halde böyle geceleri takılıyoruz çoğu zaman sizi de sürekli bekleriz :) İyi geceler...

@Yavuz SOYLU

Eşzamanlama yapmadan önce yedek almakta mutlaka fayda var. Aslında o işlemlerde uyarı çıkıyor bunu yapınca resimler silinir diye...

@Sefa

Hayırdır yav ne oldu ki?

@SerkanH

Ben hemen üstüme alınırım bir kere :D.

• Beğen
@MertAG Antalya nasıl hava soğuk mu? Buralar acayip soğudu ya yağmur yağıyor.

Selamun aleyküm hazır herkes buradayken sorayım. :D Bugün ebay'den sipariş ettiğim km sayacım geldi. Aşağıdaki resimdekiyle aynı. Sanırım modeli sunding sd-563b. Ben bu sayacı gidon boğazına takmak istiyorum fakat suan (link) ayarlanmıs. Arkasındaki aparatı çıkarıp döndürüp takmam yeterli fakat çok güç gerektiriyor bende ilk günden kırmayayım diye zorlamadım. Şimdi güç uygulasam kırar mıyım diye korkuyorum açıkçası. Hiç bu km saatinden kullanıpta bu sorunu yasayan oldu mu? :confused:

https://pp.vk.me/c614929/v614929995/c91/M43ZwF6knWU.jpg

Geri