Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@acatlikan ben yollayamıyom :( babaya da yollayamıyom ama allahtan hanım sağolsun yurda götürüyo acil bişey olduğunda :D

Scudo
@acatlikan zaten düzcede de bi gidiyo bazen hiç gözükmüyo :D uzun mesafe mi kısa mesafe mi bende hala çözmüş değilim durumu :D neyse ali ben yatış sabah daha derse gidip kafa şişirecem :(

• Beğen
Tepkiler: Can Akan
O zaman hepinize Günaydın Dostlar. Biri derse gider kafa şişirir, biri işe gider kafası şişer. Işte böyle hayat :)

@Alperen Haner hacı ben 2 gündür bakıyom kimse yazmamış ben ne yapam ? Zaten internette bitti:aglyrmngaa:

@acatlikan su geçirmez kıyafetler makinede yıkanmaz mı?

@Ghost Genelde makinede yıkanmıyorlar veya özel kimyasallar var. Yıkananlar da soğuk suda atılıyor. Yumuşatıcı da kullanılmıyor. Tabi su geçirmezlik sağlayan teknolojilere göre de bazen değişiyor bunlar.:) Benim su geçirmez pantolonum sırf makinede yıkadığım için artık su geçiriyor:(, hala kullanıyorum orası ayrı. O yüzden montlarımı makineye attırmıyorum hiç, elde sabunla ılık suda yıkattırıyorum. O da zararlı gerçi de katlanılabilir düzeyde.:D

@acatlikan yani sadece soğuk suyla yıkanacak öyle mi?

@Ghost Ben makinede sadece 1 kere yıkadım dediğim gibi. Ondan sonra hep elde sabunla yıkadım.:) Yumuşatıcı hiç kullanmıyoruz. Bir arkadaşım makineye atarken tırmanışın yorgunluğuyla yumuşatıcı kullanmış, montu pert oldu. Gitti aynısından bir tane daha aldı mesela. Deterjan kullananlar var ama az miktarda atıyorlar. Sıcak suyun da su geçirmez zara zarar verdiği söyleniyor, o yüzden sıcak kullanmıyoruz. Özel yıkama sıvılarını ben burada hiç göremedim,detaylarını bilmiyorum. Sadece koruyucu spreylerden kullandım, onlar da 1-2 kullanımdan sonra etkisini yitiriyor. Bir daha kullanmadım bende:) Deterjan-makine meselesi size ve ürüne kalmış, tercih meselesi biraz.:) Google amcaya Gore-tex yıkama falan yazarsanız detaylı bilgiler ve kullanıcıların yorumları falan da var.;)

@Alperen Haner Bize anlatılanlar, okuduklarımız, yenilen kazıklar falan. Çok bir şey bildiğimiz yok:D. Adamlar üretiyorlar, biz de kullanıyoruz işte :D.

• Beğen
Tepkiler: Ghost ve coffeeguy
Su konuyu ne zaman görsem aklima gece turlari geliyor.

Gece süren arkadas varsa fotograf atsin da gece nasil gorunuyor bisikletler görelim :D

gençler haydi toplanın halay var. ama 1) halay nedir? 2)nasıl çekilir? :D reyis aşmış kendini :D

Starbucks kenya içiyorum gözlerim kapalı, yarına 2-3 saat bisiklet turu yapayım geçen pazar fazla güneş yok diye güneş kremi sürmedim, kollar amele gibi yandı, atlet tarzı forma giyip, güneş kremimi sürüp, yanmayan tarafları yakma operasyonu :)

(link)

bugun yaptigim yolun rotasi. rampalar oldurmeyip surundurse de kendimi eve getirebildim. manzara sahane ama... duzceye geleni oraya cikaririm ama ben dolmusla giderim simdiden diyim :D

Yav arkadaşlar yatakta uzanmış bisikletlete bakıyorum,almayı istediğim bir kadro var,fakat yabancı bir sitede,ingilizcem vasatın altında,nasıl yapar nasıl ederim Bilmiyorum,fakat cok istiyorum kalabilmeyi,az cok anladığım kadarı ile kargo dahil 468tl. Çıkıyor fiyat,birde kdv vergi total ben bunu almaya kalksam bana totalde kaç paraya patlar,bu konuda bana net bir rakam soyleyebilecek yokmu bir arkadas dekişiden vallahi.
(link)

152.49 Sterlin'e mal oluyor sana. Tabi buradaaki gümrük işleri nasıl ondan tam emin değilim.

Geri