Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gece sürüşlerinde yansıtıcı kıyafet

emre karakoç

Daimi Üye
Tepki
212
Adana'da Balcalı (üniversite kampüsü) çevresi bisiklete bisiklete binmek için çok uygun. Son zamanlarda Balacalı çevresinde hava karardıktan sonra şehre doğru dönen bisikletlilere sıkça rastlıyorum. Malesef gece bisiklet kullanan bu arkadaşların çoğu uygun şekilde giyinmiyor. Hatta bazıları sanki kamufle olmaya çalışır gibi koyu renkleri kuşanmışlar. Gündüz kırmızı renk dikkat çekebilir ama gece hiçbir anlamı yok. Gece bisiklete binecekseniz fosforlu kıyafetler görünürlüğünüzü sağlayacaktır.Lütfen gece yolda olacaksanız üzerinizde ışığı yansıtacak bir kıyafet oldun.

Scudo
bende kullanmaya başladım gayet güzel ve şık 10 tl aldım turuncu ve fosforlu.ledli lambadan daha etkili.

bende fosforlu paça bandı ve arkada kırmızı led lamba kullanıyorum ayreten fosfor bantları var istediğiniz renkte ben sarı olanını aldım araba modifiye yapan bir yerden bisikletin arka çatalına ve ayna kollarına gidona yapıştırdım maşayada çok ğüzel parlıyor sanki led lamba gibi araçlar rahatlıkla fark edebiliyor tavsiye derim.

Bence en büyük eksiklik kask takılmaması.Gece sürüşlerinde fosforun etkisi çok büyük bence :D

Geri