Scudo Sports

Gebze - Kartepe

@Hasip Çehre

o.k grup olarak... :in:
gebze çıkış hasip bey öndesiniz... :in:
tırmanış doğru serbest... :in:
dönüş allah kerim doğrudur...:in:
gebzeden suadiyeye kadar nonstop uymaya çalışacağım...elimden geldiği kadar :in:
evet tekrar zor parkura geldik .ok ..
suadiyeden çıkmadan önce beslenme 10 dakika...:in:
makarna domatesli ve köfte yiyeceğim o.k :in: ve yoğurt ..
yolda çevirim için su almam zor ...
hasip bey bi şey söylemiştiniz su matarası valla çok iyi olacak bu matara ile olmuyor...çıkartma zor giderken ....
o.k küçük çaplı uygun yada aşağıda uygun...:in: :in:
volkan baba pazara müsait ....gerçi pazara gidersek oda olur o vakit of kere of ....:in:

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Kudret Baba ,

Hasip Bey ilede konuştuk . Eğer müsaade edersen tura bende katılmak istiyorum ..Pazar günü gelebiliyorum abi ancak ..

Kesin bir gün bellimi abi ?

Tolga Gürgün

@Tolga Gürgün

hocam ne demek başımın üstünde yerin var valla senin için pazar olsun yalnız bu havaya bi bakacağım bakalım ne olacak bu arada volkana da uymakta artık onur babadan rica ederiz bizi kırmaz artık gelir kartepe aşkı için bi pazar bizle olur..mustafa doğanda gelir kaşif uygun semir uygun ersoy uygun dapoet çalışmakta hafta sonu o kötü ...ali emre babadan ses yok..
genç dostumuz soner kesin gelir pazar evet ama tek sorun hava ..

görünen kadro...

1- kudu
2- kaşif
3- mustafa doğan
4- semir
5- hasip bey
6- ali emre üstad
7- soner
8- ersoy
9- dapoet
10 -volkan
11- onur berberci
12- tolga gürgün

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/4_int.jpg

sapanca 24 ekim pazar

Intervals of clouds and sunshine

High Temperature
17°C

RealFeel®
17°C

Winds
NE 10
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/35_int.jpg
Partly cloudy and chilly
Low Temperature
7°C
RealFeel®
8°C
Winds
NE 8
Hours of Precipitation
0 Hours
Hours of Rain
0 Hours

şu an yağmur yok ...

avrupa yakası...
onur ,hasip bey,ali emre ,soner,mustafa doğan ,volkan,
anadolu yakası...
kudu,semir,tolga ,kaşif,ersoy şüpheli.dapoet çalışıyor

haydarpaşa
saat 07.00 buluşmaca .....
isteyen anadolu yakasından tren garlarından binebilir tuzladan, bostancıdan ,maltepeden ben erken kalkacağım haydarpaşaya gelirim ...
hedef gebze...

Abi pazar ben gelemiyorum. Cumartesi dedik diye pazara başka bir program yaptım. Artık cumartesi kilyos, fener yaparım bende. Size iyi pedallamalar. Bol bol foto çekin :)

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Kadroya baktığımızda 12 kişinin 10 tanesi kesin gelir eğer hava yağmazsa
Berberciyi bana bırakın turdan sonra biz zaten anti-stress center a uğrayacağız...
masajımızı egzotic yağlarla yaptrır stressimizi ve yorgunluğumuzu atarız...

yalnız turun tabiyetini çok iyi duyurmamız gerekir ki arkadaşlarımızda her hangi bir abondane durumu olmasın...

şidi topik ve tur sahibi Sn.Kudu olmasına rahmen ben onla aramdaki hukuka güvenerekten bir dizi önerilerimi sıralıyorum ve tüm katılımcı arkadaşlarımıza arz ediyorum isteyen katılımcı arkadaşlarımız maddeler üzerinde değişikliğe gidilmesini önerebilir sanıyorum ki topiğin ve turun sahibi Sn.Kudu en olması gereken şekli verecektir dolayısı ile herkesin yüksek müsadesi ile maddeleri şöyle sıralıyorum...
1) Ana gurup turun başlangıcı ve bitişi olarak Gebze tren istasyonunu atamıştır...
2) Farklı bir noktada başlayıp farklı bir noktada bitirecek olan arkadaşlarımız bu noktaları önceden belirttikleri takdirde guruptan sayılacaktır...
3) Ana gurup Gebzeden Suadiyeye kadar durmaksızın pedal çevirecektir...
amaç Suadiyeye ana gurubun tamamı aynı anada varmasını sağlamaktır...
4)Gebze - Suadiye arası ortalama hızı katılımcıların tekliflerinin toplamını katılımcı sayısına bölerek tespit edelim...
5)Suadiyede beslenme ve mola süresinide katılımcıların tekliflerinin toplamını kaıtılımcı sayısına bölerek bulalım...
6)Suadiyede ağırlıkları yukarıya araçla gönderme fikrini katılımcılarla ortak karar sonucunda değerlendirelim...
7)Tırmanış kesinlikle serbest sürüş şeklinde olsun...
8)Tırmanış bitiş noktası otelin oradan aşağıya inerken Kuzu yaylasından girişteki ilk müsait yer olsun...
9)Tırmanış bitiş noktasına ilk çıkan kişinin nekadar bekleyeceğine ortak bir kararla belirleyelim yada tırmanış noktasından en son dönüşe geçme zamanını ortak alacağımız kararla belirleyelim...
10)Dönüş hızı katılımcıların durumlarına göre ayarlayalım...

şimdi arkadaşlar bu maddelere ek yapmak veya değişiklik yapılmasını isteyen arkadaşlar kesinlikle çekinmeden fikirlerini söylesinlerki tur günü gurubun emniyetli bir şekilde turu tamamlamasını sağlayalım...
23 Ekim Cumartesi saat 13:00'a kadar teklifte bulunmamış arkadaşların daha sonraki tekliflerinin değerlendirlmeye alınmamasını teklif ediyorum ve katılımcı olmaları durumunda alınan kararları kabul etmiş sayılır..

sevgi ve saygılarımla.....

@mustafa doğan turhan

Mustafa Cumartei ile - Pazar arasında gidip geliyorduk Almanya'dan katılacak olan Volkan arkadaşımız Cumartesi Türkiyeye geliyor ve Pazar katılabilir ve daha birkaç kişi için Pazara aldık turun tarihini Cumartesi olsaydı daha rahat olurdu elbette ama daha fazla kişi ile turu yapalım dedik , keşke tam kesinleşmeden program yapmasaydın , şimdi eğer programını değiştirebilirsen çok memnun oluruz ama değiştiremezsen ve bize katılamazsan çok üzülürüz kısmet değilmiş...umarım programınıdeğiştirebilirsin...

@Onur Berberci

Bisikleti bitirebilirsem kartepeye yetişebilirsem tren bileti benden dostum.. :in:

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
@Hasip Çehre

o.k merkez berberci senin ...

madde -1 mükemmel ..
madde 2-kesinlikle doğru ..
madde 3-kesinkez doğru...
madde 4-evet doğru...
madde 5-aynen ...
madde 6- araç nasıl tedarik edilecek ...
madde 7-mükemmel..
madde 8-aynen...
madde 9-aynen
madde 10- evet ..

merkez tüm maddeler mükemmel yalnız araç sorunu..
evet bu iş bu kadar olur
evet aynen 23 ekim cumartesi saat 13.00 doğru katılıyorum
gidişte
ana grubu yakalamaya çalışacağım suadiye rampada tempoma geçeceğim dönüşte tempom düşebilir ana grup beni beklemeyebilir vede beklemek durumunda değil...

:in: :in: :in:

@mustafa doğan turhan

yapma be hocam sensiz olmaz yahu... yalnız volkiye ayarladık durumu artı tolgaya ....neyse kısmet değilmiş deriz senin için pedallarız hocam...

Bütün maddeler bana da uygundur. Yalnız bir ekleme sunayım. Kartepe inişi de Suadiye'den yapalım. 10 km 10 kmdir :) Dönüş zor olacak :) Artık bir hafta daha feragat edecez pazartesi işe nasıl giderim bilmem :) Yalnız moralleri bozmayım ama bugü gazetede yarından itibaren yeni bir yağışlı ve soğuk hava dalgasına gireceğimiz yazıyordu. İnşallah doğru çıkmaz.

• Beğen
görünen kadro...

1- kudu
2- kaşif
3- hasip bey
4 -volkan
5- onur berberci
6- tolga gürgün

ersoy şüpheli.dapoet çalışmakta,mustafa programı değiştirirse gelebilir ali emre mesaj atmadı soner bisikleti bitirebilirse,

:boese157: :boese157: :boese157: Abiler, arkadaşlar, ben gelemiyorum. Cumartesi ehliyet sınavı var, pazar da direksiyon kursu. Zorla araba kullanmayı öğretecekler:boese157: :boese157: :boese157:

• Beğen
@Onur Berberci

accuya güveniyorum şimdilik yağmur yok ...
suadiyeyi konuşalım...onur....
hasip bey tolga ne der ...

@Onur Berberci

İnişinde Suadiyeden olmasına katılıyorum evet 10km 10kmdir kaba bir hesapla yarım saat gibi bir zaman kazanmamız demektir , yalnız inişide aynı yerden yaptığımız zaman diğer bir kaç maddedede değişikliğe gidilmesi gerekebilir..
şöyleki tırmanış bitiş yeri hotelin orası olur yöük çadırının önü dolyısıyla kuzu yaylasını unuturuz ve toplanma yeri olarak yeni bir yer tayin etmemiz gerekecek
bu tur eğer yapılırsa fazla bir katılım olacağından şüpheliyim dolayısıyla katılım sayısı az olursa bazı maddeleri tekrardan gözden geçirmemiz gerekecek..
örneğin araç ayarlama madddesi katılım az olduğu takdirde bu madde iptal olur örneğin piknik durumu yine iptal olabilir...
tahmini katılım listesi aşağıdaki gibi olursa zaten çok fazla konuşmaya gerek yok bu kadra devamlı uyum içinde turlar yapmıştır...
tahmini katılım listesi
kudu,onur berberci,tolga gürgün,volkan,

@Hasip Çehre

hasip bey o.k suadiyeden cıkıp ordan ineriz ...
artı 14 kasımda toplandığımız yer teleferiğin orası olur ordanda ineriz zati o teleferiğin kulubesine sığınırız ama ben hiç zannetmiyorum üşüyeceğimizi soğuk olacak taş çatlasa tahminim 7 derece...evet araç zati sorunsalın sorunsalı olacaktı...piknik iptalo...

evvet gelsin bakem pazarof gedek gene ...

:in: :in: :in:

Havayi baya dert yapiyorsunuz. Almanyada olsanis naparsinis acaba.
Bugun Tur da 3° derece ve Yamurludu, 1200 hm Dagda hafik Kar yamaya basliyordu.
Özel Geyimnen -5° dereceye kadar cikiyorum. Alman MTBci Arkadaslar -10° da bile umursamiyorlar

@Volkan Akboga

ben gaza geldim artık tamamdır sağol volki....

:in: :in:

Arkadaşlar belirtilen fikirler gayet güzel ve dikkate değer konular. Yalnız ben Bu pazar günkü Hasip bey, Kudret Abi ve Onur Berberci'nin düz yoldaki performansı karşısından biraz tereddüte uğradım. Tabi kimsenin beni beklemesini istemem ama ben mtb ile çok yüksek hızlara ulaşabileceğimi sanmıyorum. Bu konu biraz beni düşündürüyor. Tabi daha konuşacak zaman var.

@Volkan Akboga

Willkommen zu meinem lieben Bruder Vulkan

Geri