Scudo Sports

GBK-Gaziantep Bisiklet Gençlik ve Spor Kulübü

Mahmut KARABİBER

Aktif Üye
Tepki
120
Merhaba ben Mahmut Karabiber yıllardır mtb bisikleti sporuyla ilgileniyorum.Gaziantep de bu sporun daha gelişmesi ve başarılı sporcuların yetişmesi için 2011 yılı antrenör olup ve 2011 yılı sezonunda mtb yarışlarına yeni bir kulüble başlamış bulunuyoruz.Yarışlara bende katılmaya devam ediyorum.her şeyin daha disiplinli ve başarılı olması dileğiyle.......
iletişim; gbk-turkey@hotmail.com mahmut_karabiber@hotmail.com 0 532 696 0964

Scudo
selam .tüm bisiklet sporcuları ve sevenler.gaziantep federasyon yarışı iptal olduktan sonra bizde bursa da yapılacak olan yarışa gidemeyen arkadaşlarla gaziantep de antreman yarışı düzenledik.
(link)

Herkese merhabalar, kaldırılan gençler ve masterlar konusu hakkında federasyon ile görüştünüz mü??

selam.hayır daha görüşmedik.master kategorisi 2011 yılı son yarışlar iptal oldu .2012 demi bütün iptal oldu ?

@unique

Merhaba,

2012 yılında kaldırma ihtimali var, biz sesimizi çıkartmaz isek, federasyonun işine gelecek..

Herkes bu konu üzerine konuşmalı..2012 olumsuz geçmemesi için..

http://i1096.photobucket.com/albums/g336/gencosmanbircan/3562-bayram_tebrigi.jpg

Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,hayırlı bayramlar dilerim.Malatya dan çok selamlarımla

• Beğen
Tepkiler: Mahmut KARABİBER
selam .tüm islam aleminin ve sporcu arkadşlarla bisiklet sevenlerin kurman bayramını kutlar .hayırlara vesile olmasını dilerim.

Geri